Libnet.ro
UNICEF

08:15

Semnal de alarma! Motivul pentru care multi romani se imbolnavesc de dementa! Ce greseala banala fac

Antena3 Antena3,
Semnal de alarma! Motivul pentru care multi romani se imbolnavesc de dementa! Ce greseala banala fac

Potrivit unui studiu realizat de un grup de cercetatori de la Universitatea din California, riscul de a se imbolnavi de dementa, la batranete, este mai mic la persoanele care au dinti si gingii sanatoase. Se pare ca. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete: 4 vaduve care au devenit bogate dupa moartea sotilor celebri; Emilia Clarke, la un pas de moarte din cauza unor probleme grave de sanatate; S-a aflat motivul pentru care Liviu Varciu si Anda Calin s-au impacat.

Presa americana: Lady Gaga are o relatie cu Jeremy Renner, actorul din Avengers. Dupa ce s-a speculat ca Lady Gaga ar trai o poveste de dragoste cu Bradley Cooper, colegul ei. Antonia, despre o noua sarcina: Apare si al patrulea. Antonia se gandeste sa devina mamica pentru a patra oara, insa.

Multi romani au inceput sa-si faca singuri pasta de dinti acasa. Ce pun in ea

Situatia pastelor de dinti pentru copii nu e stralucitai in tara noastra. Asociatia Pro Consumatori a facut un studiu de piata pe acest segment de produse si rezultatele sunt descuranjante. Fluor,.

VIDEO Motivul pentru care un rus a incercat sa se imbarce gol pusca intr-un avion de linie

Un rus a incercat sa se urce gol pusca intr-o cursa de pasageri care urma sa decoleze de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, in timp ce striga ca hainele il fac mai putin aerodinamic, arata The Moscow Times.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5626 seconds )