Libnet.ro
UNICEF

13:00

SENAT Programul de lucru pentru sesiunea extraodinara din perioada 21 - 31 august a fost aprobat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SENAT Programul de lucru pentru sesiunea extraodinara din perioada 21 - 31 august a fost aprobat

Plenul Senatului a aprobat, astazi, in unanimitate, programul de lucru pentru sesiunea extraordinara din perioada 21 - 31 august. continuă pe Ziarul Bursa

BAC 2020. Regulile noi pentru sesiunea de toamna. Ce trebuie sa faca elevii

In perioada 24 august 5 septembrie 2020 incepe ce-a de-a doua sesiune de Bacalaureat pentru elevii care, ori au picat la prima sesiune, sau din diferite motive au fost obligati sa intre in examen in aceasta a doua sesiune de examen. Ministerul Educatiei a anuntat, recent, noile reguli pentru sustinerea examenului de Bacalaureat din .

Deputatii au aprobat programul sesiunii extraordinare din perioada 20-31 august

Deputatii au aprobat, astazi, in plen, programul sesiunii extraordinare din perioada 20-31 august, pe ordinea de zi urmand sa fie incluse proiecte aflate in prezent la comisiile de resort pentru elaborarea unui raport.

SENAT: OUG 1182020 pentru sustinerea programului IMM leasing de echipamente si utilaje, respinsa

Senatul a respins vineri, in plen, in calitate de prima Camera sesizata, OUG 1182020 privind Programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii - IMM Leasing de echipamente si utilaje prin care statul acorda facilitati de garantare pentru finantari, conform Agerpres.

O noua crestere a salariilor din sistemul sanitar: Plafonul de 30% pentru sporurile angajatilor din spitale a fost eliminat

Plafonul de 30% pentru sporurile angajatilor din sistemul sanitar a fost eliminat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea ce prevede eliminarea acestuia. Eliminarea plafonarii sporurilor a fost introdusa in lege la solicitarea Solidaritatea Sanitara, una dintre cele mai mari federatii sindicale din domeniu. Salariile angajatilor din sistemul sanitar au crescut spectaculos - s-au dublat sau chiar s-au triplat in unele cazuri - in primavara anului 2018, odata cu intrarea in vigoare a noii legi a salarizarii. Prin noua lege a salarizarii, sporurile angajatilor din sistem fusesera, insa, plafonate la maximum 30% din salariu.

Ambasada Chinei la Bucuresti acuza SUA de hegemonie, dupa ce ambasadorul Adrian Zuckerman a pledat pentru excluderea Huawei din reteaua 5G a Romaniei

Guvernul de la Beijing va continua sa ia masurile necesare pentru a proteja drepturile si interesele legitime ale companiilor chineze, afirma ambasada Chinei la Bucuresti, care acuza Statele Unite de calomnie si hegemonie, dupa ce ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, a afirmat, intr-un editorial publicat miercuri, ca Huawei ramane alegerea gresita in implementarea tehnologiei 5G.

Ajutor de stat pentru cinci aeroporturi din Romania

22 milioane lei vor primi aeroporturile Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu pentru a trece mai usor .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )