Libnet.ro
UNICEF

18:46

Senatoarea AUR Diana Sosoaca refuza sa faca test Covid la consultarile de la Cotroceni si ii cere lui Iohannis sa poarte combinezon

B1 B1,
Senatoarea AUR Diana Sosoaca refuza sa faca test Covid la consultarile de la Cotroceni si ii cere lui Iohannis sa poarte combinezon

Senatoarea Diana Sosoaca a precizat ca intr-o interventie televizata ca nu va face test rapid de Covid inaintea intalnirii cu seful statului. Sosoaca refuza sa poarte masca de protectie, sustinand. continuă pe B1

Senatorul AUR Diana Sosoaca, cu masca sub nas la negocierile cu Klaus Iohannis: Este o mare problema

Diana Sosoaca, senator AUR, s-a filmatpe strada fara mascade protectie obligatorie si s-a prezentat la consultarile cu Iohannis cu masca sub nas.

Scandal urias la Antena 3. Diana Sosoaca de la AUR, izbucnire nervoasa. Ce a facut Mihai Gadea

In cadrul emisiunii Sinteza Zilei, reprezentanta AUR Diana Sosoaca s-a certat cu Szabo odon, reprezentantul UDMR. Scandalul s-a lasat cu atacuri, jigniri, dar si cu remarci xenofobe, care nu au fost intrerupte de moderatorul emisiunii, Mihai Gadea. Scandal urias la Antena 3 Reprezentanta AUR Diana Sosoaca aceasta a intrat intr-un schimb dur de replici cu .

UPDATE Avocata Diana Sosoaca, cu masca purtata sub nas la intalnirea liderilor AUR cu Iohannis Explicatiile acesteia

Delegatia Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) a intrat cu intarziere la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pentru formarea noii coaltii de guvernare, iar potrivit imaginilor, avocata Diana Sosoaca, aleasa senator, purta masca de protectie sub nas. Diana Iovanovici-Sosoaca a devenit cunoscuta in spatiul public prin actiunile in care a militat impotriva masurilor anti-COVID.

Klaus Iohannis, intalnire de gradul zero. Fata in fata cu Diana Sosoaca de la AUR: ce se intampla

Klaus Iohannis, intalnire de gradul zero la Palatul Cotroceni. Seful statului va fi fata in fata cu Diana Sosoaca de la AUR, intrucat formatiunile care au intrat in Parlament in urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie merg astazi la consultari cu presedintele Romaniei, in vederea formarii noului guvern. Controversata Diana Sosoaca, senator AUR, merge la .

Ce a putut face Diana Sosoaca la intalnirea cu Klaus Iohannis! Gestul ei e curajos, toata lumea a fost uimita

Au inceput negocierile pentru un nou Guvern. Presedintele Klaus Iohannis a avtu astazi intalniri cu partidele politice, aflate in noul Parlament. Alianta AUR a fost reprezentata de catre avocata Diana Sosoaca, liderul aliantei, George Simion si alti membri ai partidului. Diana Sosoaca cu masca si fara masca Au inceput negocierile pentru propunerile de Prim-Ministru, intre .

CTP, despre Diana Sosoaca (AUR): O caricatura a unei caricaturi a lui Corneliu Vadim Tudor

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a descris-o in termeni duri pe avocata Diana Sosoaca, unul dintre liderii partidului Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), surpriza alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020. CTP a portretizat-o pe Sosoaca drept o caricatura a unei caricaturi a lui Corneliu Vadim Tudor.

Diana Sosoaca (AUR) a dat nas cu presedintele la Palatul Cotroceni. Cum a justificat avocata faptul ca a purtat masca de protectie doar peste gura

Diana Sosoaca, membra a delegatiei AUR la consultarile convocate luni de presedintele Klaus Iohannis in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru, a declarat ca nu a purtat la discutii masca de protectie sanitara. Avocata a spus ca are o anumita afectiune, prin urmare este exceptata de la aceasta masura.

Replici de gradul 3 la Sinteza Zilei. Diana Sosoaca (AUR): Iesiti din statul paralel! Szabo Odon (UDMR): Sunteti o tata de la piata!

Deputatul UDMR Szabo Odon si senatorul ales pe listele AUR Iasi, Diana Sosoaca, au avut, joi seara, la Sinteza Zilei, un schimb de replici pigmentat cu expresii peiorative si acuzatii.

Cristian Tudor Popescu prevede dezastrul pentru partidul AUR + o desfiinteaza pe Diana Sosoaca

Gazetarul Cristian Tudor Popescu prevede ce este mai rau pentru partidul AUR. Acesta crede ca surpriza de la alegerile parlamentare 2020 se va rupe. Jurnalistul si-a concentrat atentia si asupra senatoarei.

Subiectele zilei: De ce niciun partid nu vrea Ministerul Educatiei. Ipocrizia lui Iohannis; Patriotismul: de la Corneliu Coposu la Diana Sosoaca; CTP: Rasa si ratiune

Primarul PNL de comuna care a vrut sa-si cumpere, din bani publici, limuzina de 60. 000 de euro. Primarul liberal al comunei Homocea. Povestea unui deputat AUR, spusa de primarita care l-a invins la locale: L-au scos oamenii din primarie, voi l-ati ales pentru a face ordine in tara.

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )