Libnet.ro
UNICEF

22:45

Senatoarea Florina Presada, testata pozitiv pentru Covid-19: Cateva zile cu dureri groaznice de cap

B1 B1,
Senatoarea Florina Presada, testata pozitiv pentru Covid-19: Cateva zile cu dureri groaznice de cap

Senatoarea USR Florina Presada a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus, aceasta avand simptome precum dureri de cap si lipsa de gust, potrivit unui anunt facut pe pagina sa de Facebook. Suntem 28 de. continuă pe B1

Florina Presada a anuntat ca are Covid-19: Cateva zile cu dureri groaznice de cap. Le-am pus pe seama alegerilor interne

Senatoarea Florina Presada a anuntat, pe contul sau de Facebook, ca are coronavirus. Potrivit USR-istei simptomele au fost dureri de cap si lipsa de gust.

Comisar european, infectat cu coronavirus. Mariya Gabriel, testata pozitiv

Comisarul european pentru inovatie, cercetare, cultura, educatie si tineret, bulgaroaica Mariya Gabriel, a anuntat sambata ca a fost testata pozitiv pentru COVID-19, dupa ce a fost contact al unei persoane infectate din echipa sa.

Senatoarea USR Florina Presada anunta ca are COVID-19. Cu ce simptome teribile se confrunta

Senatoarea USR Florina Presada a anuntat pe o retea de socializare ca este infectata cu noul coronavirus. Ea ii indeamna pe romani sa se protejeze si sa iubeasca Romania cu ochii deschisi.

Senatoarea USR Florina Presada anunta ca are COVID-19

Senatoarea USR Florina Presada a anuntat luni seara ca are COVID-19. Ea spune ca a avut dureri groaznice de cap, dar le-a pus pe seama alegerilor interne din partid.

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, testat pozitiv pentru COVID-19

Radu Moldovan, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, a anuntat luni seara, pe pagina sa de Facebook, ca a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, starea sa de sanatate fiind.

Nemultumiri printre sustinatorii USR-PLUS, dupa ce Mihai Gotiu si Emanuel Ungureanu au fost scosi de pe locurile eligibile pentru parlamentare Florina Presada si Vlad Alexandrescu, pusi abia pe locurile 6 si 7

Senatorul Mihai Gotiu si deputatul Emanuel Ungureanu nu se regasesc pe locurile eligibile ale listei de candidati pentru alegerile parlamentare. Se pare ca au fost penalizati astfel de membrii USR-PLUS Cluj pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )