Libnet.ro
UNICEF

22:15

Senator american: Statele Unite si Rusia sunt deja intr-un nou Razboi Rece

Antena3 Antena3,
Senator american: Statele Unite si Rusia sunt deja intr-un nou Razboi Rece

Statele Unite si Rusia sunt intr-un nou Razboi Rece, a afirmat republicanul Richard Burr, presedintele Comisiei pentru Informatii din Senatul american, atragand atentia ca atat Moscova,. continuă pe Antena3

Senator american: SUA si Rusia sunt intr-un nou Razboi Rece. Este ceva foarte asemanator cu ceea ce am vazut in anii 1980

Presedintele Comisiei pentru Informatii din Senatul american, republicanul Richard Burr, sustine ca Statele Unite si Rusia sunt intr-un nou Razboi Rece.

Statele Unite vor fi sterse de pe fata Pamantului. Coreea de Nord, amenintari fara PRECEDENT la adresa lui Donald Trump

Statele Unite au fost amenintate de catre nord-coreeni. Mai exact, in cazul in care Washingtonul va declansa un razboi in Peninsula Coreeana, un site nord-coreean a avertizat ca SUA vor fi.

Coreea de Nord, noi AMENINTARI: Statele Unite vor fi sterse de pe fata Pamantului

Un site oficial al Coreei de Nord a avertizat Statele Unite ca vor fi sterse de pe fata Pamantului, in cazul in care Washingtonul va declansa un razboi in Peninsula Coreeana, acesta fiind.

Statele Unite impun noi sanctiuni Siriei. Cine va fi afectat de noua masura

Statele Unite au impus noi sanctiuni pentru regimul presedintelui sirian Bashar al-Assad. Reactia vine in urma atacului cu gaz sarin din Siria, atribuit de Administratia Trump fortelor lui Assad, potrivit.

Statele Unite impun o taxa vamala de 20% asupra importurilor de cherestea din Canada

Statele Unite vor impune o taxa vamala preliminara de 20% asupra importurilor de cherestea din Canada, a anuntat Secretarul Comertului, Wilbur Ross, intr-un interviu cu Reuters. Masura vine cu cateva luni inaintea discutiilor tensionate de renegociere a NAFTA, acordul de liber schimb intre tarile Nord-Americane.

Coreea de Nord ameninta Statele Unite ca vor fi sterse de pe fata Pamantului

Un site oficial nord-coreean a avertizat Statele Unite ca vor fi sterse de pe fata Pamantului in cazul in care Washingtonul va declansa un razboi in Peninsula Coreeana, acesta fiind cel mai recent episod al schimbului de amenintari care alimenteaza tensiunile in regiune, noteaza agentiile Belga si France-Presse.

Analiza Reuters: Victoria lui Emmanuel Macron ar putea pune punct tsunami-ului populist din Europa, care a trecut oceanul si in Statele Unite

Tsunami-ul populist starnit in Europa anul trecut de victoria taberei Brexit in Marea Britanie, care a trecut apoi oceanul pana in Statele Unite, ar putea sa fi disparut duminica pe tarmurile Frantei, odata cu victoria lui Emnanuel Macron in primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit unei analize Reuters. In varsta de 39 de ani si cu o experienta politica de doar 4 ani, Macron aduce o schimbare de generatii si o pauza de la diviziunea stanga-dreapta care a definit politica franceza de peste o jumatate de secol, dar este de asteptat sa se confrunte cu provocari formidabile ca presedinte.

Statele Unite vor respecta programul prostesc de primire a refugiatilor din Australia

Statele Unite au confirmat sambata ca vor respecta programul de primire a refugiatilor convenit intre Washington si Canberra, desi presedintele Trump a catalogat in urma cu doua luni programul ca fiind unul prostesc intr-o convorbire.

Statele Unite vor respecta programul prostesc de primire a refugiatilor din Australia

Statele Unite au confirmat sambata ca vor respecta programul de primire a refugiatilor convenit intre Washington si Canberra, desi presedintele Trump a catalogat in urma cu doua luni programul ca fiind unul prostesc intr-o convorbire telefonica extrem de tensionata cu premierul Australiei, Malcolm Turnbull, transmite BBC News.

Atac armat in Statele Unite: Doua persoane au fost impuscate intr-o cladire de birouri din Dallas, Texas (FOTO)

Doua persoane au fost impuscate luni intr-un incident armat la o cladire de birouri din orasul american Dallas, Texas. Conditiile si motivele care au dus la atacul armat sunt necunoscute, dar surse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )