Libnet.ro
UNICEF

22:45

Senator republican, despre infrangerea lui Donald Trump: Va ramane o gorila de jumatate de tona pentru Partidul Republican

Adevărul Adevărul,
Senator republican, despre infrangerea lui Donald Trump: Va ramane o gorila de jumatate de tona pentru Partidul Republican

Senatorul republican Mitt Romney, un critic al presedintelui in exercitiu Donald Trump, dar si alti experti, sunt de parere ca Partidul Republican nu va abandona ideologia politica a candidatului lor, care va continua sa aiba o influenta puternica in anii urmatori, mai ales ca au fost ajutati de statura lui Trump sa-si pastreze controlul asupra Senatului si sa reduca majoritatea democrata din Casa Reprezentantilor, relateaza The Telegraph. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale in SUA: Prima reactie a Melaniei Trump dupa infrangerea lui Donald Trump. Ce a transmis Prima Doamna a Statelor Unite

A aparut prima reactie a Melaniei Trump dupa ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Prima doamna a scris pe contul sau de Twitter ca poporul american merita alegeri.

Ministrul de Externe iranian cere statelor vecine Iranului sa coopereze dupa infrangerea lui Donald Trump in alegerile americane

Ministerul de Externe iranian Mohammad Javad Zarif a cerut duminica tarilor vecine Iranului sa coopereze in atingerea intereselor comune, in urma infrangerii in alegeri a presedintelui american Donald Trump, transmite Reuters.

Razbunarea postuma a senatorului republican John McCain impotriva lui Donald Trump (EFE)

Atacurile si insultele pe care le-a indurat defunctul senator republican John McCain din partea presedintelui in exercitiu Donald Trump au inclinat greu balanta in avansul obtinut de presedintele ales Joe Biden in Arizona, un stat traditional foarte conservator care acum l-a razbunat postum pe fostul veteran de razboi, a scris EFE intr-un comentariu, relateaza Agerpres.

Donald Trump, expulzat de la Casa Alba? Anunt de ultima ora: ce se intampla in America

Vineri, un purtator de cuvant al candidatului la presedentia SUA, Joe Biden, a amenintat ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare sa fie din ce in ce mai aproape, potrivit AFP. Ce se intampla in America. Donald Trump, expulzat de la Casa .

ALEGERI iN SUA |Donald Trump: S-au petrecut lucruri rele. Observatorilor nu li s-a permis sa asiste la numararea voturilor

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a insinuat din nou ca ar exista fraude. Acesta a acuzat faptul ca observatorilor nu li s-a permis sa vada ce se intampla in.

Mihai Gadea, transmisiune speciala din SUA. Strategia lui Donald Trump de a rasturna rezultatul alegerilor

Mihai Gadea a prezentat, luni, in direct, din Washington, cele mai noi informatii legate de atmosfera din America dupa victoria lui Joe Biden, dar si planurile lui Donald Trump si ale avocatilor sai. Fostul lider de la Casa Alba nu accepta infrangerea, desi inclusiv sotia sa, Melania, i-a sugerat sa se impace cu ideea.

Cea mai proasta veste pentru Donald Trump dupa infrangere: ce se intampla cu contul sau de Twitter

Donald Trump a pierdut alegerile prezindentiale din SUA in fata lui Joe Biden, iar infrangerea va avea si consecinte mai putin evidente. Printre ele se numara pierderea protectiei pe.

Echipa lui Biden ameninta ca il va expulza pe Donald Trump daca refuza sa paraseasca Casa Alba

Un purtator de cuvant al lui Joe Biden a amenintat vineri ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare din ce in ce mai probabila, potrivit AFP.

Lovitura dura pentru Donald Trump. Ce va pierde dupa functia de presedinte. Ce trist!

Intrebarea momentului este Melania va divorta de Donald Trump ? Fostii colegi spun ca Melania Trump numara minute pana la divort. Zvonurile unui divort planeaza de ceva vreme asupra celor doi. Donald si Melania Trump discutii despre un acord post-casatorie Donald Trump a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA. Cu toate .

Ce s-a intamplat cu Donald Trump cand a revenit la Casa Alba. Umilinta lui suprema a ajuns in presa

S-a aflat ce s-a intamplat cu Donald Trump cand a revenit la Casa Alba, dupa partida de golf de unde a aflat ca a pierdut lupta pentru alegerile prezidentiale. Astfel, in apropierea Casei Albe, Donald Trump a fost asteptat de sustinatorii lui Joe Biden, care l-au facut sa traiasca umilinta suprema. Donald Trump, umilit de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )