Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri prezidentiale in SUA: Prima reactie a Melaniei Trump dupa infrangerea lui Donald Trump. Ce a transmis Prima Doamna a Statelor Unite

B1 B1,
Alegeri prezidentiale in SUA: Prima reactie a Melaniei Trump dupa infrangerea lui Donald Trump. Ce a transmis Prima Doamna a Statelor Unite

A aparut prima reactie a Melaniei Trump dupa ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Prima doamna a scris pe contul sau de Twitter ca poporul american merita alegeri. continuă pe B1

Prima reactie a Melaniei Trump dupa ce sotul ei a pierdut alegerile prezidentiale

Prima doamna a SUA, Melania Trump, a reactionat pe Twitter in urma infrangerii sotului sau in cursa pentru Casa Alba.

Alegeri prezidentiale SUA 2020. Cand vom afla rezultatele finale si cum arata cifrele, in prezent

Joe Biden si Donald Trump inca isi disputa fotoliul de la Casa Alba. Lupta dintre cei doi este in continuare apropiata, cu un avantaj din partea candidatului democrat. Potrivit datelor din SUA, Biden conduce la.

Alegeri prezidentiale SUA 2020. Rezultatele finale intarzie sa fie anuntate. Voturile din Georgia se vor renumara

Statul american Georgia va renumara voturile. Brad Raffensperger, secretarul de stat al Internelor, a precizat ca procedura va avea loc dupa rezultatul final si ar putea dura cateva zile. Cu o diferenta.

Prima reactie a Andreei Berecleanu, dupa ce s-a spus ca va merge la Prima TV. Ce anunt a facut acum

Andreea Berecleanu revine pe TV! La cateva luni de la disparitia celebrei jurnaliste de pe micile ecrane, fanii o vor revedea din nou la pupitrul de stiri. Care a fost prima reactie a acesteia dupa ce s-a spus ca va merge la Prim TV? Andreea Berecleanu, prima reactie dupa ce s-a spus ca a semnat .

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce televiziunile americane l-au anuntat pe Biden drept castigator al alegerilor

Presedintele in exercitiu al SUA, republicanul Donald Trump, a avertizat sambata ca scrutinul prezidential este departe de a se fi incheiat, dupa ce mass media americane l-au declarat castigator al alegerilor din 3 noiembrie pe candidatul democrat Joe Biden, transmite Reuters.

Donald Trump, prima reactie dupa ce Joe Biden a fost dat drept castigator: Adevarul este ca alegerile sunt departe de a fi incheiate

Donald Trump a avut o prima reactie, dupa ce televiziunile din SUA l-au anuntat drept castigator al alegerilor prezidentiale pe democratul Joe Biden. Actualul lider de la Casa Alba, care jucagolf la un.

Alegeri prezidentiale in SUA: Cum poate fi interpretata lipsa de reactie a unor lideri mondiali. Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan sau Xi Jinping pastreaza inca tacerea dupa alegerea lui Joe Biden

La doua zile de la anuntul privind victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale din SUA, sunt inca lideri mondiali care n-au avut inca nicio reactie in urma acestui deznodamant. Presedintele ru.

Cum a raspuns Greta Thunberg la discursul lui Donald Trump dupa alegeri

Tanara activista Greta Thunberg a reactionat la discursul lui Donald Trump dupa alegeri. Asta dupa ce si el, la randul sau, a facut glume pe seama faptului ca Greta a fost numita Persoana Anului de revista Time anul trecut.

Prima reactie a vedetei batute in Bucuresti. Ce a spus Cristina Joia

O zi normala de cumparaturi s-a terminat pentru Cristina Joia la spital. Ce spune vedeta de la Pro TV despre bataia primita intr-un magazin din Bucuresti?! S-a intamplat de fata cu toata lumea! Cristina Joia, lovita intr-un magazin de o femeie Designer la emisiunea Visuri la cheie, show difuzat pe Pro TV, Cristina Joia este .

Vedetele din Romania care au strans 10 ani de inchisoare, cu suspendare. La prima boacana, pot ajunge dupa gratii!

Cinci vedete certate cu legea au ajuns pe mana autoritatilor si, chiar daca nu au ajuns in spatele gratiilor din prima, au ramas cu dosare in care au fost condamnate la ani de inchisoare cu suspendare. Asta inseamna ca, la o noua abatere, pedeapsa cu suspendare se va cumula cu noile sanctiuni si ca se .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )