Libnet.ro
UNICEF

13:30

Senatorul PMP Traian Basescu: Pentru scrierea Codurilor penale s-au platit zece milioane de dolari celor mai luminate minti din mediul academic romanesc

România Liberă România Liberă,
Senatorul PMP Traian Basescu: Pentru scrierea Codurilor penale s-au platit zece milioane de dolari celor mai luminate minti din mediul academic romanesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, in Comisia juridica a Senatului, ca pentru scrierea actualelor Coduri s-au platit cu zece milioane de dolari cele mai luminate minti ale mediului academic romanesc. continuă pe România Liberă

Tariceanu: Ministrul Justitiei sa prezinte cat mai repede proiectele pentru modificarea Codurilor penale

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie sa prezinte cat mai repede, dar cu respectarea pasilor de consultare publica, proiectele de legi pentru modificarea.

Traian Basescu, dupa ce Parchetul General a deschis dosar penal referitor la alegerile din 2009: Este clar ca a fost blocata comisia parlamentara. Este un joc

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat luni ca prin deschiderea unui dosar penal de catre Parchetul general referitor la alegerile din 2009 ancheta parlamentara in acest caz este blocata. Stiu.

Cum isi justifica Traian Basescu amendamentele la legea gratierii

Senatorul PMP Traian Basescu a anuntat ca amendamentele pe care le-a depus la proiectul legii gratierii vizeaza si fapte de coruptie daca nu este vorba de recidivisti si a mentionat ca si-a asumat o.

Basescu despre anchetarea alegerilor din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri, a blocat comisia parlamentara

Senatorul PMP Traian Basescu a criticat, luni, anchetarea de catre Parchetul General a alegerilor prezidentiale din 2009, spunand ca Ministerul Public a deschis ancheta stiind ca astfel va fi blocata comisia parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru.

Traian Basescu insista sa o salveze pe Udrea de puscarie

Presedintele PMP, Traian Basescu, a mers ieri la Comisia juridica a Senatului pentru a-si apara controversatele amendamente la Legea gratierii, depuse cu dedicatie parca pentru Elena Udrea. De partea cealalta, PNL sustine ca Traian Basescu si PSD joaca aceeasi carte: a salvarii coruptilor.

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009. Traian Basescu: Pare ca Parchetul a facut niste jocuri. Este clar ca a fost blocata Comisia de ancheta a lui Liviu Dragnea

Parchetul General va deschide un dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care seful PSD Liviu Dragnea a anuntat ca va infiinta o Comisie de ancheta, dupa acuzatiile lansate de Dan Andronic. in replica, seful PMP, Traian Basescu, a declarat ca, prin acest dosar penal, Parchetul a decis blocarea Comisiei din Parlament.

Basescu: Amendamentele mele vizeaza si gratieri pentru faptele de coruptie; mi-am asumat pozitii independente de partid

Senatorul PMP Traian Basescu a anuntat, joi seara, la Romania TV, ca amendamentele pe care le-a depus la proiectul legii gratierii vizeaza si fapte de coruptie daca nu este vorba de recidivisti si a mentionat ca si-a asumat o pozitie independenta fata de partid, potrivit Agerpres. Liderul deputatilor PMP Eugen Tomac, europarlamentarul PMP Siegfried Muresan si parlamentarul PM Robert Turcescu au atacat pozitia lui Basescu spunand ca nu reprezinta pozitia partidului.

Legea gratierii primeste inca doua saptamani in Senat. Dialog intre Basescu si Ministrul Justitiei la comisia juridica - Basescu: Problema e ca bagam oamenii in puscarii si trebuie sa rezolvam/ Toader: Aici suntem de acord. I-am bagat deja

Comisia juridica va cere conducerii Senatului sa aprobe prelungirea termenului de adoptarea tacita a proiectului legii gratierii, care se indeplineste marti 25 aprilie, cu inca 15 zile, intrucat acesta poate fi considerata lege cu o complexitate deosebita. Acest lucru a fost sustinut luni in cadrul sedintei comisiei si de ministrul Justitiei Tudorel Toader, cel care a vorbit si de decizia pilot a CEDO in privinta conditiilor din penitenciare care va fi anuntata marti, apreciind nevoia pentru timpul de reflectie. In cadrul sedintei comisiei, ministrul Justitiei a avut un dialog cu senatorul PMP Traian Basescu, cel care a depus mai multe amendamente la proiectul legii gratierii.

Basescu, despre anchetarea alegerilor din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri, a blocat comisia parlamentara

Senatorul PMP Traian Basescu a criticat, luni, anchetarea de catre Parchetul General a alegerilor prezidentiale din 2009, spunand ca Ministerul Public a deschis ancheta stiind ca astfel va fi blocata comisia parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru.

PICCJ face cercetari pentru abuz in serviciu privind dosarul alegerilor prezidentiale din 2009

ACTUALIZARE 18:00 Basescu despre anchetarea alegerilor din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri, a blocat comisia parlamentara Senatorul PMP Traian Basescu a criticat, luni, anchetarea de catre Parchetul General a alegerilor prezidentiale din 2009, spunand ca Ministerul Public a deschis ancheta stiind ca astfel va fi blocata comisia parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru. --------------- Parchetul instantei supreme PICCJ) a deschis dosar penal privind alegerile prezidentiale din 2009 si face cercetari pentru abuz in serviciu si falsificarea documentelor si evidentelor electorale, ancheta fiind inceputa dupa informatiile facute publice de Dan Andronic, potrivit unui comunicat oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )