Libnet.ro
UNICEF

00:07

Senatorul PNL Gigi Chiru, despre absenta de la votul in cazul lui Dan Sova: Sunt plecat din tara (VIDEO)

B1 B1,
Senatorul PNL Gigi Chiru, despre absenta de la votul in cazul lui Dan Sova: Sunt plecat din tara (VIDEO)

Senatorul PNL Gigi Chiru, a declarat miercuri seara, referindu-se la absenta in cazul votului lui Dan Sova, ca este plecat din tara, pentru ca are de rezolvat o problema personala. De marti dimineata sunt. continuă pe B1

Senatorul PNL Gigi Chiru, despre absenta de la votul in cazul lui Dan Sova: Sunt plecat din tara

Senatorul PNL Gigi Chiru, a declarat miercuri seara, referindu-se la absenta in cazul votului lui Dan Sova, ca este plecat din tara, pentru ca are de rezolvat o problema personala. De marti dimineata sunt.

Cum isi justifica Gigi Chiru absenta de la votul in cazul Sova

Senatorul liberal, Gigi Chiru, a declarat, miercuri, ca a lipsit de la votul din Senat in cazul lui Dan Sova intrucat se afla intr-o calatorie in strainatate, programata cu cateva luni inainte.

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean, surprins conducand cu 128 km/h pe strazile Timisoarei

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean a fost surprins sambata de aparatul radar conducand un bolid de lux cu 128 de kilometri pe ora pe Calea Lugojului din Timisoara, limita de viteza fiind in zona de 70 km/h,.

Mario Oprea (PNL): Vom contesta la Curtea Constitutionala procedura in cazul Dan Sova

Senatorul PNL Mario Oprea a anuntat, marti, ca liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala procedura prin care s-a votat la Senat cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a social-democratului Dan Sova, potrivit Mediafax.

Catalin Boboc, despre blocajul din cazul Sova: Rezultatul votului e unul nefavorabil. Cu un singur om puteam sa ajungem la o concluzie

Presedintele Comisiei juridice a Senatului a vorbit marti despre discutiile din comisie, referitoare la cazul Sova, in conditiile in care de la intrunirea comisiei juridice a lipsit reprezentantul UDMR, altfel.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )