Libnet.ro
UNICEF

17:15

Senatorul PSD Radu Preda si-a dat demisia dupa ce a fost trecut la rezerve pe listele pentru alegeri

Antena3 Antena3,
Senatorul PSD Radu Preda si-a dat demisia dupa ce a fost trecut la rezerve pe listele pentru alegeri

Radu Preda, senator PSD de Dolj si fin al Liei Olguta Vasilescu, si-a dat demisia din PSD, in aceasta seara, dupa ce a fost trecut la rezerve pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie. continuă pe Antena3

Finul Olgutei Vasilescu a demisionat din PSD. Radu Preda a plecat pentru ca a fost umilit in ultimul hal

Senatorul Radu Preda a demisionat din PSD dupa ce a aflat ca partidul din care a facut parte timp de 14 ani l-a trecut pe un loc de rezerva pe lista Camerei Deputatilor. Preda va candida acum pe locul 1 la Senatul Romaniei din partea PMP.

Ce se intampla cu Reghecampf dupa ce si-a dat demisia. Anamaria Prodan a scapat porumbelul

Laurentiu Reghecampf s-a despartit de Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite, dupa mai multe neintelegeri cu conducerea. Romanului i s-au reprosat rezultatele modeste din ultima perioada, inclusiv un 1-4 cu Bani Yas, echipa lui Daniel Isaila. De partea cealalta, Reghe a acuzat ca nu i-au fost adusi jucatori pentru a forma o echipa competitiva in .

Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta. Ce se intampla cu alesul bucurestenilor

Nicusor Dan este validat de Tribunalul Bucuresti pentru functia de primar general al Capitalei. Cum era si firesc acesta a trebuit sa demisioneze din functia detinuta pana la momentul valdiarii sale ca Primar. Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta Nicusor Dan pana la momentul validarii a detinut functia de deputat in cadrul Camerei Deputatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )