Libnet.ro
UNICEF

17:15

Senatul a adoptat propunerea legislativa prin care presedintele CNA poate fi demis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatul a adoptat propunerea legislativa prin care presedintele CNA poate fi demis

Plenul Senatului a adoptat luni propunerea legislativa pentru modificarea art. 20 din Legea audiovizualului nr. 402/2002, prin care respingerea de catre Parlament a raportului anual de activitate al CNA atrage, de drept, demiterea din functie a presedintelui Consiliului. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO. Metoda INEDITA prin care Obama pledeaza pentru protejarea mediului

Lupta impotriva modificarilor climatice necesita un efort global, au avertizat presedintele american Barack Obama si naturalistul britanic David Attenborough.

Clipele de groaza prin care a trecut o vedeta. Ne vom prabusi!

Chiar si dupa standardele celor mai tari emisiuni cu farse, cea a carei victima a fost Paris Hilton, pare a fi cam mult. Vedeta a fost pacalita intr-un show egiptean de televiziune de actorul Ramaz Galal, care a.

METODA SIGURA prin care poti SCAPA de POSTERIORUL LASAT

Fundul lasat si lipsa feselor tonifiate este o problema cu care se confrunta marea majoritate a femeilor, inca de la varste foarte fragede, scrie lyla. ro. Pentru a scapa de fundul lasat si pentru a tonifia fesele nu se.

Biblioteca vie, o actiune a Administratiei Penitenciarelor prin care detinutii vorbesc despre cum au ajuns la inchisoare

Noua detinuti ai Penitenciarului Jilava au fost adusi vineri in fata parcului Herastrau din Bucuresti unde si-au povestit o parte din viata, mai precis modul in care au ajuns la inchisoare. Cele noua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )