Libnet.ro
UNICEF

08:00

Senatul a adoptat tacit proiectul ce prevede inchisoare pe viata pentru omorul calificat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Senatul a adoptat tacit proiectul ce prevede inchisoare pe viata pentru omorul calificat

Inchisoare pe viata pentru omorul calificat. Asta prevede un proiect de lege de modificare a Codului Penal, adoptat tacit de Senat. continuă pe Wall-Street Ro

Senatul a adoptat tacit proiectul ce prevede reglementarea folosirii canabisului in scop medical

Senatului a adoptat tacit, marti, proiectul de lege ce prevede reglementarea folosirii canabisului si derivatelor acestuia in scopuri medicale, informeaza Mediafax. Astfel, este infiintata o Agentie care sa autorizeze cresterea si vanzarea canabisului si a medicamentelor din planta in farmacii.

Victorie pentru USR. Camera Deputatilor a adoptat tacit proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei speciale

Camera Deputatilor a adoptat tacit, miercuri, 14 initiative legislative, printre care si proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor. Presedintele de sedinta,.

Proiectul lui Teodorovici care prevede inchisoare pentru datornici, adoptat tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit, marti, propunerea legislativa initiata de senatorul PSD Eugen Teodorovici care prevede ca retinerea si neplata la timp a impozitelor si contributiilor la bugetul de stat se pedepseste.

Proiectul lui Teodorovici ce prevede inchisoare pentru neplata contributiilor a trecut tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit, in sedinta de marti a plenului, proiectul lui Eugen Teodorovici care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu vireaza la timp contributiile care sunt retinute din salarii, pensii, asigurari sociale de sanatate, drepturi de autor si alte venituri.

Un prim pas pentru desfiintarea Sectiei speciale de investigare a infractiunilor in justitie. Proiectul de lege a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat tacit, in sedinta de miercuri, proiectul de lege al USR care vizeaza desfiintarea controversatei Sectii de investigare a infractiunilor in justitie SIIJ). Initiatorii spun ca nu exista motive care sa justifice infiintarea Sectiei.

Proiectul USR privind desfiintarea Sectiei Speciale, adoptat tacit de Camera Deputatilor

Proiectul initiat de mai multi parlamentari USR privind desfiintarea Sectiei Speciale de investigare a magistratilor a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor.

Trei barbati, condamnati la inchisoare pe viata pentru uciderea unui adolescent. Dupa 36 de ani s-a decis ca sunt nevinovati si au fost eliberati

Trei barbati, condamnati pe nedrept pentru omor in statul american Maryland, au fost eliberati dupa ce au ispasit o pedeapsa de36 de ani de inchisoare. Alfred Chestnut, Andrew Stewart si Ransom.

inchisoarea pe viata pentru omor calificat, adoptata de Senat

Senatul a adoptat tacit, ieri, proiectul de lege care cauta inasprirea pedepselor aplicate pentru savarsirea unor infractiuni grave ce vizeaza viata persoanelor. Daca propunerea va trece si de Camera Deputatilor, care este for decizional, omorul calificat ar urma sa fie pedepsit cu inchisoarea pe viata.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )