Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatul va dezbate azi proiectul de lege privind carantinarea si izolarea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatul va dezbate azi proiectul de lege privind carantinarea si izolarea

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat ca Plenul Senatului va dezbate azi proiectul de lege privind carantinarea si izolarea. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul a adoptat, decizional, proiectul de lege privind carantina si izolarea

Senatul a adoptat joi seara, in calitate de for decizional, proiectul de lege privind carantina si izolarea. Legea urmeaza sa ajunga pe masa presedintelui Iohannis pentru promulgare.

GUVERNUL: Contrar afirmatiilor lui Marcel Ciolacu, proiectul de lege privind carantinarea si izolarea este avizat de MJ

Proiectul de lege privind carantina si izolarea, adoptat de Guvern in sedinta din 6 iulie, a fost avizat favorabil de catre Ministerul Justitiei, cu observatii preluate in textul proiectului, informeaza Guvernul ca raspuns la afirmatiile false facute de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

Comisia juridica a Senatului reia dezbaterile asupra proiectului de lege privind carantinarea

Comisia juridica a Senatului urmeaza sa reia, astazi, dezbaterile asupra proiectului de lege privind carantinarea si izolarea.

LUDOVIC ORBAN: Izolarea unei persoane bolnave este o masura care pazeste restul societatii

Premierul Ludovic Orban sustine ca plenul Senatului ar putea adopta azi proiectul legii privind carantinarea si izolarea in timpul epidemiei. in urma discutiilor cu presedintele Senatului - Robert Cazanciuc, Ludovic Orban a declarat:.

GUVERNUL: Proiectul de lege privind carantina si izolarea a fost avitaz de Ministerul Justitiei, contrar afirmatiilor facute de Marcel Ciolacu

Proiectul de lege privind carantina si izolarea, adoptat de Guvern in sedinta din 6 iulie, a fost avizat favorabil de catre Ministerul Justitiei, cu observatii preluate in textul proiectului, informeaza Guvernul ca raspuns la afirmatiile false facute de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Dezbaterile pe proiectul de lege privind carantina si izolarea se reiau in Comisia juridica a Senatului

Dezbaterile asupra proiectului de lege privind carantina si izolarea vor fi reluate luni, in Comisia Juridica a Senatului. Asta dupa ce sambata, alesii au decis, la solicitarea PSD, amanarea dezbaterilor si a.

Senatul dezbate si voteaza proiectul privind carantina.

Senatul dezbate si voteaza, decizional, proiectul de lege privind carantina si izolarea. La discutiile din plen, liderul senatorilor PSD Radu-Cosmin Preda l-a acuzat pe prim-ministrul Ludovic Orban de indolenta si i-a transmis ca s-a bucurat sa il vada joi la Parlament, insa la o dezbatere, nu doar la un simplu salut la Comisia juridica. El a mai spus ca PSD va vota proiectul in forma in care a fost dat raportul de senatorii juristi. La randul sau, liderul grupului PNL la Senat Daniel Fenechiu a spus ca sunt doua motive care au intarziat, primul faptul ca nu a fost inteles faptul ca e o lege cadru pentru epidemii si agenti patogeni cu risc de viralizare, nu o lege anti-COVID si doi - este an electoral si toata lumea isi ascute sabiile. PNL va vota proiectul, a adaugat Fenechiu. USR si UDMR au anuntat ca vor vota raportul Comisiei juridice.

Proiectul Legii carantinei se discuta si se voteaza, joi, in plenul Senatului

Plenul Senatului va dezbate, joi, proiectul de lege privind carantinarea si izolarea, a declarat, mi.

Barna: Partidul lui Ciolacu a decis sa blocheze adoptarea proiectului de lege care ar permite carantinarea si izolarea individuala. PSD e iresponsabil

Liderul USR Dan Barna a declarat ca PSD este iresponsabil pentru ca a decis sa blocheze in Parlament proiectul de lege privind carantina si izolarea bolnavilor sau celor suspectati de COVID-19. El a adaugat ca toate partidele trebuie sa inteleaga ca nu pot sa tergiverseze astfel de lucruri si sa isi vada doar propriul interes, avand in vedere ca ne confruntam cu cea mai grava criza sanitara din timpul vietii noastre.

CEx al PSD, decizie pentru proiectul privind carantinarea

Comitetul Executiv al PSD a decis ca proiectul de lege privind carantinarea si izolarea sa fie votat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2719 seconds )