Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatul reanalizeaza luni, in sesiune extraordinara, legea privind reducerea CAS

Hotnews Hotnews,
 Senatul reanalizeaza luni, in sesiune extraordinara, legea privind reducerea CAS

Senatul, convocat in sesiune extraordinara, se va reuni, luni, in sedinta de plen pentru a analiza cererea de reexaminare, transmisa Parlamentului de presedintele Traian Basescu, cu privire la proiectul legislativ care reduce CAS cu cinci puncte procentuale la angajator. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a convocat Biroul Permanent pentru luni la ora 14:00, urmand ca sedinta de plen sa inceapa la ora 16:00. continuă pe Hotnews

VIDEO Senatul reanalizeaza luni, in sesiune extraordinara, legea privind reducerea CAS

Senatul, convocat in sesiune extraordinara, se va reuni, luni, in sedinta de plen pentru a analiza cererea de reexaminare, transmisa Parlamentului de presedintele Traian Basescu, cu privire la proiectul legislativ care reduce CAS cu cinci puncte procentuale la angajator. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a convocat Biroul Permanent pentru luni la ora 14:00, urmand ca sedinta de plen sa inceapa la ora 16:00.

Senatul reanalizeaza astazi, in sesiune extraordinara, legea care prevede reducerea CAS cu 5 procente

Senatul se reuneste astazi in sesiune extraordinara pentru a adopta legea care prevede reducerea CAS cu 5 procente. Senatorii au mai incercat si la inceputul saptamanii sa discute despre acest subiect, insa.

Victor Ponta: Legea privind reducerea CAS va ajunge pe masa presedintelui Basescu in 10-15 septembrie

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Bistrita, intr-o conferinta de presa, ca legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator ar putea sa se intoarca pe masa presedintelui Traian Basescu la mijlocul lunii septembrie, dupa ce va fi votata de Senat si Camera Deputatilor, transmite Agerpres.

Ponta: Pe 10-15 septembrie cel tarziu, presedintele va avea legea privind reducerea CAS revotata

Parlamentarii ACL impreuna cu parlamentari de la alte formatiuni politice au depus semnaturile necesare pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Senatului si a Camerei Deputatilor, pe data de 18 august, respectiv pe 19 august pentru a se dezbate legea privind reducerea CAS.

Parlamentul, in sesiune extraordinara pentru legea privind reducerea CAS

Senatul si Camera Deputatilor vor dezbate saptamana viitoare reexaminarea legii privind reducerea CAS la angajator, in urma cererii de reexaminare a legii, transmisa de presedintele Traian Basescu.

Ponta: Presedintele va primi legea privind reducerea CAS revotata cel mai tarziu in 15 septembrie

Proiectul de lege privind reducerea CAS va fi votat luni, in Senat, urmand ca cel mai tarziu in 15 septembrie sa ajunga la seful statului, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Eu nu.

Parlamentul, in sesiune extraordinara pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS

Senatul si Camera Deputatilor vor dezbate, saptamana aceasta, reexaminarea legii privind reducerea CAS la angajator, in urma cererii de reexaminare a legii, transmisa de presedintele Traian Basescu.

Parlamentul se reuneste in sesiune extraordinara pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale

Senatul si Camera Deputatilor vor dezbate saptamana viitoare reexaminarea legii privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator, in urma cererii de reexaminare a legii transmisa de presedintele Traian Basescu.

VIDEO Parlamentul, in sesiune extraordinara pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS

Parlamentul, in sesiune extraordinara pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS, la cererea presedintelui.

Parlamentul, in sesiune extraordinara pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS

Parlamentul, in sesiune extraordinara pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS, la cererea presedintelui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )