Libnet.ro
UNICEF

19:00

Senatul respinge o noua cerere de reexaminare a presedintelui Iohannis privind Legile Justitiei

B1 B1,
Senatul respinge o noua cerere de reexaminare a presedintelui Iohannis privind Legile Justitiei

Cererea de reexaminare a modificarilor la Legea 317/2004 privind organizarea CSM solicitata de presedintele Klaus Iohannis a fost respinsa in plenul Senatului. Decizia a fost luata cu 83 de voturi pentru. continuă pe B1

Senatul respinge una dintre cererile lui Iohannis de reexaminare ale legilor Justitiei

Senatul a respins, in sedinta plenului de miercuri, in calitate de Camera decizionala, reexaminarea modificarilor la Legea pentru modificarea si completarea Legii 317/2004 privind organizarea CSM, ca urmare a.

Teodor Paleologu critica anuntul lui Iohannis privind candidatura: Greu putea alege presedintele un moment mai prost

Fostul deputat si ministru al Culturii Teodor Paleologu critica decizia presedintelui Klaus Iohannis de a anunta sambata ca va candida in alegerile prezidentiale de la finalul lui 2019 pentru un nou.

Gabriel Vlase, propunerea presedintelui Iohannis pentru sefia SIE, audiat joi in comisia de specialitate din Parlament

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis, in sedinta de marti, ca deputatul PSD Gabriel Vlase, propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru sefia Serviciului de Informatii Externe SIE), sa fie audiat joi in comisia de spcialitate, urmand ca saptamana viitoare sa fie votat de plenul Parlamentului, a anuntat secretarul Biroului permanent al Camerei, Georgian Pop.

Kelemen Hunor: Nu exista motive de suspendare a presedintelui Iohannis

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti ca nu exista motive de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis. A incalcat Constitutia si decizia Curtii presedintele, astazi, 26 iunie? Nu exis.

Ion Cristoiu, despre anuntul lui Iohannis privind alegerile prezidentiale: Momentul nu e ales la intamplare

Jurnalistul Ion Cristoiu considera ca momentul cand Klaus Iohannis a facut anuntul unei noi candidaturi, la alegerile prezidentiale din 2019, nu e ales la intamplare. Ion Cristoiu a adaugat .

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )