Libnet.ro
UNICEF

16:15

Senatul a respins cererea lui Klaus Iohannis de reexaminare a unei legi cu miza importanta pentru viitorul sef DNA

B1 B1,
Senatul a respins cererea lui Klaus Iohannis de reexaminare a unei legi cu miza importanta pentru viitorul sef DNA

Senatorii din Comisia juridica au respins marti cererea de reexaminare a modificarilor adoptate la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, formulata de presedintele Klaus Iohannis,. continuă pe B1

Deputatii au respins cererea de reexaminare a lui Iohannis si au adoptat n forma initiala Legea privind statutul magistratilor

Camera Deputatilor a adoptat, luni, proiectul care modifica Legea 303/2004 privind statutul procurorilor si judecatorilor, in forma initiala, respingand cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis, anunta Mediafax. Au fost 173 de voturi pentru 61 impotriva si o abtinere.

Deputatii, LOVITURA pentru Klaus Iohannis: Cererea de reexaminare a legii privind statutul magistratilor a fost respinsa

Deputatii din Comisia juridica au respins luni cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, informeaza.

Klaus Iohannis A SEMNAT decretele! Acum este OFICIAL!

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a semnat marti urmatoarele decrete: - Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii contabilitatii nr. 82/1991, modificarea si completarea Legii.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru seful CCR: Presedintele cere ca sesizarea sa privind Codul de Procedura Penala sa fie dezbatuta dupa raspunsul Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti o scrisoare presedintelui Curtii Constitutionale Valer Droneanu alaturi de sesizarea privind Codul de procedura penala si Legea privind organizarea judiciara,.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru seful CCR: Presedintele cere ca sesizarea sa privind Codul de procedura penala sa fie dezbatuta dupa raspunsul Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti o scrisoare presedintelui Curtii Constitutionale Valer Droneanu alaturi de sesizarea privind Codul de procedura penala si Legea privind organizarea judiciara,.

Radu Banciu: Ma deranjeaza un pic felul cum au tabarat pe Klaus Iohannis dupa revocarea lui Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile aparute dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, precum ii impunea decizia.

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu a facut personal anuntul privind demiterea sefei DNA

Senatorul PSD,Serban Nicolae, a declarat luni ca, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis s-a jenat sa faca anuntul in legatura cu revocarea sefei DNA, din cauza atacurilor sefului statului la adresa.

Presedintele Klaus Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care va avea loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul va include o.

Ce spune Traian Basescu despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi?

Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va fi respectata si hotararea CCR prin care a.

Klaus Iohannis, atacat de sustinatorii infocati dupa ce a revocat-o pe sefa DNA. Ce i s-a reprosat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a confruntat cu un val de critici din partea sustinatorilor sai, dupa ce a luat decizia de a o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Deputatul Stelian Ion, de la.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3023 seconds )