Libnet.ro
UNICEF

05:30

Senatul a respins proiectul UDMR de consacrare a zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare

B1 B1,
Senatul a respins proiectul UDMR de consacrare a zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare

UPDATE: Plenul Senatului a respins initiativa UDMR prin care se propunea ca ziua de 15 martie sa fie sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania, iar angajatii maghiari sa primeasca o zi. continuă pe B1

Senatul a respins legea privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania

Plenul senatului a respins luni cu majoritate de voturi initiativa legislativa privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania.

Senat respinge proiectul de consacrare a zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare

Senatul a respins, in sedinta plenului de luni, initiativa legislativa a UDMR prin care se propunea ca ziua de 15 martie sa fie consacrata ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania, iar angajatii maghiari sa primeasca o zi libera pentru a participa la manifestari, potrivit Agerpres.

Raport negativ pentru declararea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare

Comisia pentru drepturile omului, culte si minoritati da o lovitura decisiva cumunitatii maghiare. Raportul privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania a.

Ziua de 15 martie nu va fi, oficial, sarbatoare a comunitatii maghiare

Senatul a respins, in sedinta plenului de luni, initiativa legislativa a UDMR prin care se propunea ca ziua de 15 martie sa fie consacrata ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania, iar angajatii maghiari sa primeasca o zi libera pentru a participa la manifestari.

Proiectul UDMR care relaxeaza conditiile de liberare conditionata, adoptat tacit de Senat/ Se revine la reducerea pedepsei cu cate 20 de zile pentru fiecare carte scrisa in inchisoare

Proiectul de lege al UDMR, depus in luna martie in parlament, prin care se propune relaxarea conditiilor de liberare conditonata - altfel spus, cei condamnati pot iesi mai repede din inchisori prin micsorarea fractiilor de pedeapsa - se adopta tacit luni de catre Senat, urmand sa ajunga in Camera Deputatilor, for decizional, in forma depusa de initatori. De pilda, in cazul condamnatilor care au implinit varsta de 60 de ani cazurile Voiculescu 70 de ani, Vantu - 61 de ani), se va putea dispune liberarea conditionata dupa efecturarea unei treimi din pedeapsa, fata de jumatate cum este in prezent, daca proiectul este adoptat. De asemenea, proiectul prevede ca celor care scriu carti in penitenciar li se reduc pedepsele cu cate 20 de zile pentru fiecare lucrare.

Cadou pentru Daddy. Senatorii au respins proiectul prin care Dragnea si-ar pierde functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Senatul a respins initiativa legislativa a senatoarei PNL Alina Gorghiu, care prevedea ca persoanele condamnate penal definitiv nu pot candida pentru Camera Deputatilor sau Senat. Nu pot candida persoanele.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )