Libnet.ro
UNICEF

10:45

Senatul a votat propunerea prin care Vinerea Mare devine zi libera. Care sunt celelalte zile libere din an

Adevărul Adevărul,
Senatul a votat propunerea prin care Vinerea Mare devine zi libera. Care sunt celelalte zile libere din an

Senatul a adoptat, in sedinta plenului de miercuri, o propunere legislativa prin care Vinerea Mare - ultima zi de vineri inaintea Pastelui - devine zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza. Votul final va fi dat de Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

inca o zi libera pentru romani: in Vinerea Mare nu se lucreaza. Care sunt celelalte sarbatori legale

Senatul a adoptat, in sedinta plenului de miercuri, o propunere legislativa prin care Vinerea Mare - ultima zi de vineri inaintea Pastelui - devine zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza. Votul final va fi dat de Camera Deputatilor.

Senatul a votat proiectul prin care lucrarile de utilitate publica vor putea fi realizate inclusiv in ariile protejate

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul care prevede dreptul de ocupare temporara si de trecere pentru utilitati publice asupra terenurilor din fond forestier, inclusiv zone strict protejate, pentru lucrari de reabilitare, modernizare si exploatare pe toata durata existentei sistemelor de utilitate publica. in acest caz, Camera Deputatilor este for decizional.

Senatul a decis ca romanii sa aiba inca o zi libera

Senatul a adoptat, in sedinta plenului de miercuri, o propunere legislativa prin care Vinerea Mare - ultima zi de vineri inaintea Pastelui - devine zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza, scrie Digi24 .

Inca o zi libera pentru romani: Vinerea Mare va fi sarbatoare legala nelucratoare - propunerea a trecut de Senat

Plenul Senatului a votat miercuri ca Vinerea Mare sa devina sarbatoare legala nelucratoare, cu 86 voturi pentru, un vot impotriva si o abtinere. Camera Deputatilor este decizionala.

Senatul a adoptat un proiect de lege prin care se interzic pungile din plastic subtire, cu maner

Senatul a adoptat astazi un proiect de lege al Guvernului prin care pungile de transport din plastic subtire si foarte subtire, cu maner, vor fi interzise atat la introducerea pe piata nationala incepand cu 1 iulie 2018), cat si la comercializare 1 ianuarie 2019), potrivit Hotnews.

5 moduri profitabile prin care iti poti face businessul mai eco-friendly

Romania este prin Uniunea Europeana) semnatar si participant al Acordului de la Paris, prin care se urmareste reducerea emisiilor de dioxid de carbon si reducerea semnificativa a incalzirii globale. Din fericire, tara noastra se afla inca destul de.

Unda verde pentru initiativa prin care radarele vor fi scoase la vedere

Comisia juridica a Senatului a dat raport favorabil, marti, initiativei legislative prin care se pro.

Gabriela Firea: Am primit amenintari, prin care mi se reprosa ca o companie din Turcia a castigat licitatia pentru autobuze

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca luni dupa-amiaza, dupa ce a anuntat rezultatul licitatiei pentru cele 400 de autobuze destinate RATB, a primit o serie de amenintari, prin care i se re.

Paul Stanescu: Am decis sa dam o OUG prin care UAT-urile sa poata plati salariile din excedentul bugetar

Guvernul va adopta cel tarziu saptamana viitoare o OUG prin care unitatile administrativ teritoriale UAT) sa poata plati salariile, arieratele, sentintele si corectiile din excedentul bugetar, a anuntat luni vicepremierul Paul Stanescu, citat de Agerpres.

Paul Stanescu: Am decis sa dam o OUG prin care unitatile administrativ teritoriale sa poata plati salariile din excedentul bugetar

Guvernul va adopta cel tarziu saptamana viitoare o OUG prin care unitatile administrativ teritoriale UAT) sa poata plati salariile, arieratele, sentintele si corectiile din excedentul bugetar, a anuntat luni vicepremierul Paul Stanescu, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )