Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sentinta definitiva pentru Cheloo: RAPPERUL A FOST CONDAMNAT!

B1 B1,
Sentinta definitiva pentru Cheloo: RAPPERUL A FOST CONDAMNAT!

Judecatorul Tribunalului Prahova l-au condamnat joi pe rapperul Catalin Stefan Ion, membru al trupei Parazitii sub numele de Cheloo, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru detinerea de cannabis. continuă pe B1

Sentinta definitiva pentru Cheloo: Magistratii l-au condamnat pe rapper la 2 ani de inchisoare cu suspendare

Judecatorul Tribunalului Prahova l-au condamnat joi pe rapperul Catalin Stefan Ion, membru al trupei Parazitii sub numele de Cheloo, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru detinerea de cannabis.

Tatal care si-a violat fiica de 16 ani a fost condamnat la inchisoare. Eleva s-a plans colegelor de scoala de traumele suferite

Magistratii au pronuntat sentinta definitiva pentru Emil Giurgea, un hunedorean arestat din toamna anului trecut dupa ce si-a abuzat sexual fiica de 16 ani. Barbatul va face inchisoare.

Dan Andronic: in timp ce era inventariata, arhiva SIPA a fost copiata. Judecatorul Cristi Danilet: EvZ dezinformeaza

Jurnalistul Dan Andronic sustine, intr-un articol evz. ro, ca arhiva SIPA ar fi fost copiata in timp ce era inventariata de comisia desemnata de Monica Macovei, comisie formata din judecatorul Cristi Danilet si procurorul DNA Paul Dumitriu. Nu am modificat, copiat sau divulgat vreo informatie, a replicat Danilet. Macovei: Eu am decis desfiintarea acestui serviciu secret, intrucat existau informatii in spatiul public ca facea abuzuri.

TREI DINTR-O LOVITURA! Un fost deputat a fost CONDAMNAT, alaturi de sotia sa si de un primar

Fostul deputat Dan Bordeianu a fost condamnat marti de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani inchisoare cu suspendare. Acesta este acuzat de savarsirea infractiunilor de complicitate la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )