Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sentinta revoltatoare pentru violatorul din Braila care a batut si batjocorit o minora de 14 ani

Antena3 Antena3,
Sentinta revoltatoare pentru violatorul din Braila care a batut si batjocorit o minora de 14 ani

Doar patru ani de inchisoare si o amenda de 5. 000 de lei, pentru un violator care a rapit o fata de 14 ani de pe strada si si-a batut joc de ea. Este sentinta extrem de blanda data de judecatorii Curtii. continuă pe Antena3

A luat cu forta o adolescenta de pe o strada din Braila. Ce a urmat e socant

A luat o adolescenta de pe strada din Braila, a lovit-o si a obligat-o sa intretina relatii sexuale cu el. Un tanar de 21 de ani din Braila s-a folosit de un adolescent de 14 ani pentru a forta o.

Ecaterina Andronescu, declaratii in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa isi omoare prietena

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, la Suceava, ca probabil ar fi trebuit sa se dea un ordin de restrictie provizoriu in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa-si omoare.

Procurorii extind acuzatiile pentru sefii din Jandarmerie in dosarul reprimarii protestului din 10 august 2018

Procurorii militari de la Parchetul General au extins acuzatiile in dosarul privind violentele de la protestul din 10 august 2018 pentru sefii din Jandarmerie Catalin Sindile, Laurentiu Cazan si Sebastian Cucos, au precizat, pentru Mediafax , surse.

Procurorii extind acuzatiile pentru sefii din Jandarmerie in dosarul reprimarii protestului din 10 august 2018

Procurorii militari de la Parchetul General au extins acuzatiile in dosarul privind violentele de la protestul din 10 august 2018 pentru sefii din Jandarmerie Catalin Sindile, Laurentiu Cazan si Sebastian Cucos, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

IZVORUL TAMADUIRII. Miracolul de la Izvorul Tamaduirii din Braila

Mii de credinciosi, veniti la Braila din toate colturile tarii, stau la rand, inca de joi, in curtea Bisericii Buna Vestire si pe strada care margineste biserica, pentru a lua apa.

Atelier Cortez, o afacere cu macarons gandita pentru companiile din Romania

Atelier Cortez este afacerea deschisa de Dragos Ungureanu impreuna cu sotia sa, Camelia, gandita pentru companiile care vor sa isi asocieze brandul cu celebrele macarons, fabricate dupa retete proprii sau de inspiratie frantuzeasca, descoperite dupa o.

Dar si Har. Ion Lazarenco Tiron, singurul om din lume care a reusit traversarea a sapte stramtori de pe intreg globul din prima incercare: Am invatat sa inot de pe YouTube

Ion Lazarenco Tiron se identifica cu performante extraordinare la inot, avand o serie de performante uluitoare in domeniu. insa nu acest lucru este cel care sare prima data in ochi, ci modul in care a aj.

Business report: Autostrada de Centura Bucuresti: primele semne de activitate pe lotul turcilor de la Alsim Alarko; DiscoverEU: Comisia Europeana lanseaza o noua runda de calatorii gratuite in UE, inclusiv pentru tinerii din Romania

Cat de bogata e Romania: Petrom a renuntat la peste doua treimi din terenurile concesionate acum 20 de ani, pentru ca nu a gasit nimic. Petrom a dat inapoi statului roman, in ultimii 20 de ani, circa 70% din suprafetele concesionate. Mai multe orase germane au interzis circulatia masinilor diesel Euro 4 anul acesta. La jumatatea anului ar putea muta interdictia la Euro 5. In orasele Stuttgart, Leipzig, Berlin, Munchen si Hamburg, este interzisa anul acesta.

Orasele din Romania care si-au dublat sau chiar triplat suprafata in ultimii 10 ani. Chiar si asa, calitatea conditiilor de locuit ne plaseaza printre ultimii in Europa

In ultimii 10 ani, municipiul Bucuresti a adaugat la teritoriul sau o suprafata mai mare decat suprafata Timisoarei. Extinderea necontrolata urbana excesiva a fost inregistrata in mai multe orase intorsura Buzaului si-a marit de peste 4 ori suprafata in intervalul 1993-2017, la fel ca si Somcuta Mare, Viseul de Sus si-a triplat-o, iar Magurele a urcat de la putin peste 900 de hectare la peste 4. 000 ha. Acest lucru a avut loc ca urmare a proximitatii fata de centrele urbane mari si a proceselor de sub-urbanizare. in municipiile mari precum Bucuresti si Cluj-Napoca, expansiunea a fost spectaculoasa. in 1992, Bucurestiul ocupa 20. 251 ha. Astazi, ocupa peste 24. 100 de hectare. Din pacate, cu toata expansiunea, calitatea conditiilor de locuit ne plaseaza printre ultimii in Europa.

Ana Birchall, plan ambitios pentru situatia din penitenciare

Ministrul interimar al Justitiei,Ana Birchall, sustine ca a discutat cu presedintele Federatiei Sindicale din Administratia Penitenciarelor, Sorin Dumitrascu, despre problemele sistemului penitenciar din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )