Libnet.ro
UNICEF

09:31

Ecaterina Andronescu, declaratii in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa isi omoare prietena

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, declaratii in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa isi omoare prietena

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, la Suceava, ca probabil ar fi trebuit sa se dea un ordin de restrictie provizoriu in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa-si omoare. continuă pe Antena3

Ecaterina Andronescu: Nu intentionez scoaterea Geografiei dintre disciplinele pentru examenul de Bacalaureat

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a anuntat marti, la Targu Mures, ca nu se intentioneaza scoaterea Geografiei dintre disciplinele pentru examenul de Bacalaureat. Geografia nu se regasea printre probele pentru bacalaureat diferentiat anuntate la sfarsitul lunii martie de catre Ecaterina Andronescu, fapt care a atras nemultumirile profesorilor.

Ecaterina Andronescu: Nu prelungim vacanta elevilor pentru a-i multumi pe cei din turism

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri, la Suceava, ca nu intentioneaza sa prelungeasca vacanta de vara a elevilor dupa data de 9 septembrie, in urma demersului hotelierilor de pe Litoral.

Ecaterina Andronescu explica ce inseamna scolile profesionale: angajatorii vor putea finanta scoli sau programe educationale de practica

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a afirmat marti, la Targu Mures, ca in viitorul apropiat se va centra pe transformarea tuturor scolilor profesionale in scoli profesionale duale.

Ecaterina Andronescu: incercam prin viitoarea lege sa transformam liceele tehnologice in licee tehnologice duale

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a afirmat marti, la Targu Mures, ca in viitorul apropiat se va centra pe transformarea tuturor scolilor profesionale in scoli profesionale duale si ca se incearca, prin viitoarea lege a educatiei, transformarea liceelor tehnologice in licee tehnologice duale, relateaza Agerpres.

Ecaterina Andronescu, anunt de ultima ora despre examenul de Bacalaureat

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a anuntat marti, la Targu Mures, ca nu se intentioneaza scoaterea Geografiei dintre disciplinele pentru examenul de Bacalaureat. Saptamana trecuta am.

Imagini cu posibilul autor al jafului de bijuterii din Ploiesti. Politistii cer ajutorul populatiei pentru identificarea lui - VIDEO

Noi detalii in cazul jafului de la magazinul de bijuterii din Ploiesti, de la inceputul acestui an. Politistii au facut publice imaginile cu barbatul banuit ca a furat bijuteriile, in valoare de 140 mii de lei.

Jefuitorul bijuteriei din Ploiesti, inca liber. Au aparut noi imagini cu el

Pe 17 ianuarie 2019, in jurul orei 12. 00, un barbat a patruns intr-o bijuterie din Ploiesti, de unde, amenintand cele doua vanzatoare cu o sabie, a reusit sa sustraga 825 de grame de bijuterii din aur.

Dar si Har. Ion Lazarenco Tiron, singurul om din lume care a reusit traversarea a sapte stramtori de pe intreg globul din prima incercare: Am invatat sa inot de pe YouTube

Ion Lazarenco Tiron se identifica cu performante extraordinare la inot, avand o serie de performante uluitoare in domeniu. insa nu acest lucru este cel care sare prima data in ochi, ci modul in care a aj.

Sentinta revoltatoare pentru violatorul din Braila care a batut si batjocorit o minora de 14 ani

Doar patru ani de inchisoare si o amenda de 5. 000 de lei, pentru un violator care a rapit o fata de 14 ani de pe strada si si-a batut joc de ea. Este sentinta extrem de blanda data de judecatorii Curtii.

Orasele din Romania care si-au dublat sau chiar triplat suprafata in ultimii 10 ani. Chiar si asa, calitatea conditiilor de locuit ne plaseaza printre ultimii in Europa

In ultimii 10 ani, municipiul Bucuresti a adaugat la teritoriul sau o suprafata mai mare decat suprafata Timisoarei. Extinderea necontrolata urbana excesiva a fost inregistrata in mai multe orase intorsura Buzaului si-a marit de peste 4 ori suprafata in intervalul 1993-2017, la fel ca si Somcuta Mare, Viseul de Sus si-a triplat-o, iar Magurele a urcat de la putin peste 900 de hectare la peste 4. 000 ha. Acest lucru a avut loc ca urmare a proximitatii fata de centrele urbane mari si a proceselor de sub-urbanizare. in municipiile mari precum Bucuresti si Cluj-Napoca, expansiunea a fost spectaculoasa. in 1992, Bucurestiul ocupa 20. 251 ha. Astazi, ocupa peste 24. 100 de hectare. Din pacate, cu toata expansiunea, calitatea conditiilor de locuit ne plaseaza printre ultimii in Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )