Libnet.ro
UNICEF

23:00

SENZATIONAL! Simona HALEP s-a calificat in FINALA Roland Garros 2017

Antena3 Antena3,
SENZATIONAL! Simona HALEP s-a calificat in FINALA Roland Garros 2017

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros! Jucatoarea romana, numarul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a. continuă pe Antena3

Simona Halep este in finala Roland Garros, dupa 6-4, 3-6, 6-3, cu Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a doua oara in cariera in finala French Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2. Halep va.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in finala de la Roland Garros. A explicat cum a neutralizat-o pe Karolina Pliskova, care era favorita

Simona Halep a reusit sa se califice in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut de cehoaica Karolina Pliskova, facand un joc foarte bun.

C.T. Popescu, reactie dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat joi ultimele 10 minute din partida Simonei Halep cu Karolina Pliskova, la o televiziune de stiri, unde a povestit cum a trait meciul romancei. Simona a.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Simona Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Premierul Sorin Grindeanu a felicitat-o public joi seara pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in finala turneului de la Roland Garros si i-a urat acesteia succes pe mai.

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in finala Roland Garros. Ce spune despre adversara

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia), numarul trei WTA, joi, in semifinale, cu 6-4, 3-6,.

Ion Tiriac lanseaza acuzatii grave: Simona Halep a fost furata in finala Roland Garros din 2014!

Ion Tiriac sustine ca organizatorii de laRoland Garrosar trebui sa permita folosirea sistemului hawk-eye si aminteste de finala din 2014 de la turneul francez, in careSimona Halepar.

SIMONA HALEP E iN FINALA de la Roland Garros: A trecut in semifinale de Karolina Pliskova 6-4 3-6 6-3

Performanta uriasa pentru tenisul romanesc! Simona Halep s-a calificat pentru a doua ora in cariera in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros dupa ce a invins-o in.

Simona Halep va juca finala turneului de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia), numarul.

LIVETEXT, dupa ora 17.30 - Simona Halep vs Karolina Pliskova pentru un loc in finala de la Roland Garros

Simona Halep si Karolina Pliskova se dueleaza pentru a prinde finala de la Roland Garros, invingatoarea dintre ele putand fi si noul numar 1 mondial.

LIVETEXT, dupa ora 18.00 - Simona Halep vs Karolina Pliskova pentru un loc in finala de la Roland Garros

Simona Halep si Karolina Pliskova se dueleaza pentru a prinde finala de la Roland Garros, invingatoarea dintre ele putand fi si noul numar 1 mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )