Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serban Nicolae: Motiunea este maculatura, un text scris de un personaj schizoid

Adevărul Adevărul,
Serban Nicolae: Motiunea este maculatura, un text scris de un personaj schizoid

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, in Parlament, unde a fost dezbatura motiunea de cenzura a PNL, ca documentul care insumeaza aproximativ 20 de pagini, este maculatura, un text scris de un personaj schizoid. continuă pe Adevărul

Serban Nicolae: Am incercat sa inteleg cine a scris motiunea, pentru ca pare un personaj schizoid. E o minte colectiva sau folosesc un neuron in grup?

Serban Nicolae s-a numarat printre politicienii Puterii care au luat cuvantul, in Parlament, inainte de votul motiunii de cenzura. Social-democratul a lansat o serie de atacuri extrem de dure la adresa.

Motiunea este o insiruire de falsuri

Premierul Viorica Dancila a spus, miercuri, in plenul Parlamentului, unde se dezbate motiunea de cenzura a PNL, ca intreaga motiune este o insiruire de falsuri, ea acuzand opozitia ca mistifica realitatea pentru propriile jocuri politice. in timpul discursului premierului, parlamentarii liberalii au desfasurat un banner imens cu mesajul Luptam pana la capat pentru Romania, iar parlamentarii opozitiei au strigat de mai multe ori Demisia, in timp ce parlamentarii puterii au aplaudat, transmite News. ro.

Viorica Dancila: Motiunea este o insiruire de falsuri

Premierul Viorica Dancila sustine ca motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP este o insiruire de falsuri. Stire in curs de actualizare .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )