Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serban Nicolae si-a pierdut functiile din Parlament. Nicolae Bacalbasa, suspendat din PSD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Serban Nicolae si-a pierdut functiile din Parlament. Nicolae Bacalbasa, suspendat din PSD

Comitetul Executiv National al PSD a decis, miercuri, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica, au declarat surse din partid, citate de News. ro . De asemenea, deputatul. continuă pe Wall-Street Ro

Executii in PSD: Serban Nicolae a pierdut sefia Comisiei Juridice, dupa ce l-a contrazis pe Dragnea, pe tema amendamentelor la Legea gratierii. Si Bacalbasa, suspendat sase luni din partid, dupa declaratiile triviale din Parlament. Liviu Dragnea: Trebuie

Membrii PSD s-au intrunit, miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National CExN). Motivul principal al intrunirii a fost sanctionarea lui Serban Nicolae, presedintele Comisiei juridice a Senatului, dupa ce senatorul ar fi sustinut anumite amendamente care ar fi urmat sa gratieze anumite fapte de coruptie.

Reactii uluitoare dupa spectacolul din Parlament. Bacalbasa: Regret referirea la Vaslui, apropo de faima cu violurile / Bichinet: Dragnea sa-i dea pe toti afara si sa ramana singur si apoi sa se dea si pe el afara! (VIDEO)

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa si deputatul PMP Corneliu Bichinet s-au dat in spectacol in Parlament. Detalii AICI) intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, cei doi au incercat sa-si.

Senatorul PSD Mihai Fifor, posibil inlocuitor al lui Serban Nicolae la sefia grupului din Senat

Senatorul PSD Mihai Fifor ar putea fi propus, miercuri, de liderul PSD Liviu Dragnea pentru a prelua sefia grupului PSD din Senat, acesta urmand sa il inlocuiasca astfel pe Serban Nicolae, care va.

Surse: Senatorul social-democrat Mihai Fifor l-ar putea inlocui pe Serban Nicolae la sefia grupului PSD din Senat

Senatorul social-democrat Mihai Fifor ar putea fi propus pentru a prelua functia de presedinte al Comisiei juridice a Senatului, urmand sa il inlocuiasca pe Serban Nicolae, care va fi sanctionat, la propunerea lui Dragnea, de CExN, au precizat, pentru Mediafax, surse din partid.

Surse: Schimbarea lui Serban Nicolae de la conducerea Comisiei juridice din Senat, propusa in CExN al PSD de miercuri

Liderii PSD vor propune miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National, schimbarea lui Serban Nicolae de la conducerea Comisiei juridice din Senat, in urma pozitiei acestuia cu privire la gratierea faptelor de coruptie, au declarat luni, pentru News. ro, surse din conducerea PSD.

Serban Nicolae, aproape sa fie exclus din PSD. Scenariul care bantuie astazi sedinta conducerii social-democrate

Senatorul Serban Nicolae risca sa fie exclus din PSD din cauza legii gratierii. Liviu Dragnea a anuntat ca social-democratii se vor reuni in sedinta Comitetului Executiv pentru a transa situatia.

Liviu Dragnea ii ameninta cu sanctiuni pe Serban Nicolae si Nicolae Bacalbasa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca va participa, joi, la receptie si la intalnirea cu seful Executivului european, Jean Claude Juncker, la Cotroceni, la invitatia lui Klaus Iohannis. Totodata, liderul social-democratior a mai subliniat ca, miercuri, in cadrul CExN se va discuta despre penalizarea lui Serban Nicolae si a deputatului Bacalbasa, din cauza scandalului pe care l-a facut, marti, in plenul Parlamentului.

Serban Nicolae, schimbat de la sefia grupului PSD din Senat si de la Comisia juridica

ACTUALIZARE 15:40 Dragnea, despre comportamentul deputatului Bacalbasa: Nu putem fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene Deputatul Nicolae Bacalbasa a fost suspendat pentru sase luni din PSD deoarece partidul nu poate fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene, a anuntat astazi liderul PSD, Liviu Dragnea, care a precizat ca, daca Bacalbasa nu isi va revizui comportamentul, atunci va fi adoptata o masura mai dura impotriva sa. *ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Nu dau drumul Legii gratierii la Camera pana nu am garantii ca pachetul legislativ din care face parte rezolva problema *ACTUALIZARE 13:32 Comitetul Executiv National al PSD a decis, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica *ACTUALIZARE 12:26 Liviu Dragnea vrea in continuare ca Serban Nicolae sa fie sanctionat.

Social-democratii se vor intruni in sedinta CExN. Pe ordinea de zi se afla sanctionarea lui Serban Nicolae si Nicolae Bacalbasa

Membrii PSD se vor reuni, miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National CExN). Moticul principal al intrunirii vizeaza sanctionarea lui Serban Nicolae, presedintele Comisiei juridice a Senatului, dupa ce acesta .

Serban Nicolae, despre inlocuirea sa de la sefia Comisiei juridice si de la conducerea grupului PSD de la Senat: Nu-mi schimb parerile si nu fac compromisuri(VIDEO)

Serban Nicolae si-a pierdut miercuri functiile de presedinte al comisiei juridice din Senat si de lider al senatorilor social-democrati, dupa ce acesta adus o serie de amendamente la Legea gratierii cu care.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )