Libnet.ro
UNICEF

15:45

Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru cetatenii din Romania, incepand de azi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru cetatenii din Romania, incepand de azi

Toti cetatenii care intra in Serbia din Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord trebuie sa aiba. incepand de azi, un test PCR negativ facut cu mai putin de 48 de ore inainte. continuă pe Ziarul Bursa

Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru romani

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord, vor trebui sa prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anuntat vineri autoritatile de la Belgrad.

Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru romani

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord, vor trebui sa prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anuntat astazi autoritatile de la Belgrad.

CORONAVIRUS |Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru romani Lista tarilor care impun restrictii persoanelor care vin din Romania

Inca o tara europeana impune restrictii romanilor, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Este vorba despre tara vecina Serbia. Pe lista neagra a autoritatilor de la Belgrad se.

Romanii vor trebui sa prezinte un test PCR negativ la intrarea in Serbia Masura intra in vigoare de sambata

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord, vor trebui sa prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anuntat vineri autoritatile de la Belgrad. Masura va intra in vigoare sambata, transmite agentia DPA citata de Agerpres.

Serbia cere test negativ pentru COVID-19 la intrarea pe teritoriul tarii. Masura, aplicata cetatenilor din Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, autoritatile sarbe au publicat o noua decizie legata de conditiile de intrare si transit pe teritoriul tarii. Conform noilor prevederi, incepand.

Prezentarea unui test Covid negativ, obligatorie incepand de luni pentru toate intrarile in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, incepand de luni, 17 august, prezentarea unui test molecular negativ la infectia cu SARS-CoV-2, prelevat cu cel mult 72 de ore inainte, va fi obligatorie pentru toate categoriile de persoane care intra pe teritoriul Greciei, prin toate punctele de trecere a frontierelor.

Serbia nu mai permite intrarea in tara a romanilor ce nu pot prezenta un test Covid negativ

Autoritatile sarbe au publicat o noua decizie pentru revizuirea conditiilor de intrare si tranzit in.

Romanii din mai multe zone intra in Belgia cu test PCR si stau in autoizolare extinsa

Autoritatile belgiene au extins masura autoizolarii si obligativitatea testului PCR la sosirea in Belgia pentru cetatenii din mai multe zone ale Romaniei, masura fiind in vigoare de astazi, scrie News.

Serbia cere teste COVID-19 pentru romani

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,326 seconds )