Libnet.ro
UNICEF

16:30

Serbia cere test negativ pentru COVID-19 la intrarea pe teritoriul tarii. Masura, aplicata cetatenilor din Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord

B1 B1,
Serbia cere test negativ pentru COVID-19 la intrarea pe teritoriul tarii. Masura, aplicata cetatenilor din Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, autoritatile sarbe au publicat o noua decizie legata de conditiile de intrare si transit pe teritoriul tarii. Conform noilor prevederi, incepand. continuă pe B1

Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru romani

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord, vor trebui sa prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anuntat vineri autoritatile de la Belgrad.

Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru romani

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord, vor trebui sa prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anuntat astazi autoritatile de la Belgrad.

MAE: Soferii camioanelor de marfuri pot intra in Grecia fara test negativ pentru Covid

Autoritatile elene au revenit, vineri, asupra anumitor prevederi referitoare la masura de prezentare a unui test molecular negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2, prelevat cu 72 ore inainte de momentul intrarii pe teritoriul Republicii Elene, si au renuntat la obligativitatea detinerii unui test molecular negativ pentru Covid pentru soferii camioanelor pentru transportul de marfuri care se afla in tranzit.

Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru cetatenii din Romania, incepand de azi

Toti cetatenii care intra in Serbia din Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord trebuie sa aiba. incepand de azi, un test PCR negativ facut cu mai putin de 48 de ore inainte.

CORONAVIRUS |Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru romani Lista tarilor care impun restrictii persoanelor care vin din Romania

Inca o tara europeana impune restrictii romanilor, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Este vorba despre tara vecina Serbia. Pe lista neagra a autoritatilor de la Belgrad se.

DE SAMBATA: Romanii vor intra in Serbia doar cu test negativ de coronavirus

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord, vor trebui sa prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anuntat vineri autoritatile de la Belgrad, transmite agentia DPA, preluat de Agerpres.

Toate persoanele care intra in Grecia pe cale terestra si maritima trebuie sa prezinte, din 17 august, un test negativ pentru COVID-19

Toate persoanele care intra in Grecia pe cale terestra si maritima vor trebui sa prezinte, incepand din 17 august, un test molecular negativ pentru coronavirus, prelevat cu 72 de ore inainte de sosire. De aceasta masura sunt vizati si transportatorii de marfuri si de persoane. Obligativitatea prezentarii unui astfel de test negativ se refera si la cei care vin cu avionul, dintr-o serie de state, intre care si Romania.

Romanii vor trebui sa prezinte un test PCR negativ la intrarea in Serbia Masura intra in vigoare de sambata

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord, vor trebui sa prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anuntat vineri autoritatile de la Belgrad. Masura va intra in vigoare sambata, transmite agentia DPA citata de Agerpres.

Cine nu mai prezinta test negativ la granita cu Grecia. Ministerul de Externe a facut anuntul acum

Ministerul de Externe a facut oficial anuntul! O categorie de oameni nu mai sunt nevoiti sa prezinte testul negativ de covid-19 la granita cu Grecia. Despre cine este vorba? Ei nu vor mai prezenta testul negativ la granita cu Grecia Ministerul Afacerilor Externe a anuntat oficial in cursul serii de vineri ca soferii camioanelor de .

Serbia cere teste COVID-19 pentru romani

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croa.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )