Libnet.ro
UNICEF

17:45

Serbia isi redeschide frontierele pentru toti strainii, fara restrictii

Adevărul Adevărul,
Serbia isi redeschide frontierele pentru toti strainii, fara restrictii

Frontierele Serbiei sunt deschise incepand de vineri pentru toti strainii, fara testare sau carantina, transmite dpa. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Serbia isi redeschide frontierele pentru toti strainii, fara restrictii

Frontierele Serbiei sunt deschise de vineri pentru toti strainii, fara testare sau carantina, informeaza Agerpres citand agentia DPA.

Serbia isi deschide frontierele de vineri. Fara teste sau carantina pentru straini

Serbia deschide frontierele pentru toti strainii, fara testare pentru COVID-19 sau carantina, incepand de vineri. Belgradul a decis, joi, sa renunte la restrictiile de la intrarea in tara, dar trebuie.

Coronavirus in lume: SUA au rezervat 300 mil. doze din vaccinul AstraZeneca Peru are peste 100.000 de cazuri

Numarul persoanelor declarate vindecate dupa ce au fost testate pozitiv cu noul coronavirus a depasit 2 milioane, in conditiile in care in lume au fost raportate peste 5 milioane de cazuri, iar aproximativ 330. 000 au murit, potrivit centralizarii de pe Worldometers. 52 Serbia isi redeschide frontierele pentru toti strainii, fara restrictii18. 03 Un bebelus de doar doua zile a murit din cauza coronavirusului in Africa de Sud 15. 56 Experti suedezi critica strategia autoritatilor ca fiind o greseala ingrozitoare15. 45 Peste 170. 000 de morti in Europa15. 02 Romania, pe lista celor 19 tari care pot trimite turisti in Grecia.

CORONAVIRUS. Spania isi deschide frontierele pentru Italia, dupa 2 luni de pauza

Spania a ridicat marti restrictiile de circulatie privind legaturile aeriene si maritime directe cu Italia - aflate in vigoare inca de la data de 11 martie si mentinute in perioada de izolare cu scopul de a.

Alerta pentru toti posesorii de masini pe benzina si motorina. Scumpirea carburantilor si inchiderea a sute de companii in urma acestei legi

Suntem, in prezent, la cel mai scazut nivel pentru benzina si motorina din ultimii 10 ani. Totusi, in Parlament exista o lege care ar putea schimba dramatic situatia. Ar duce si la.

Anunt pentru toti romanii care au cont bancar. Cea mai mare banca vine cu propunerea incredibila de-a renunta la card

Cea mai mare banca din Romania vine cu o propunere incredibila pentru clienti: cum ar fi sa renunte la card? Pare dificil, dar nu e chiar asa. Banca Transilvania a venit inca din aprilie cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )