Libnet.ro
UNICEF

14:30

Serbia: Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Serbia: Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Miroslav Miskovici, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani, a fost condamnat, luni, de un tribunal sarb la cinci ani de inchisoare intr-un caz de evaziune fiscala ce l-a avut drept protagonist pe fiul sau. Sentinta a fost data in contextul in care autoritatile de la Belgrad fac eforturi pentru a combate coruptia, o masura necesara pentru aderarea tarii la Uniunea Europeana, noteaza Associated Press. continuă pe Adevărul

Evaziune in IT: Mircea Tudor, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniu, audiat la DNA (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniul IT este acuzat de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, afaceristul Mircea Tudor i-ar fi platit 6 milioane de lei unui avocat pentru a fi ajutat.

Mircea Tudor, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT, pus sub acuzare si obligat la plata unei cautiuni de un milion de lei

Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT a fost chemat vineri dimineata la DNA. Este vorba despre Mircea Tudor, fondatorul MB Telecom si inventatorul scannerului pentru avioane. Mircea.

Mircea Tudor, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT, la DNA

Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT a fost chemat vineri dimineata la DNA. Este vorba despre Mircea Tudor, fondatorul MB Telecom si inventatorul scannerului pentru avioane. Mircea.

Siemens si Gamesa vor crea unul dintre cei mai mari producatori globali de turbine eoliene

Compania spaniola de energie regenerabila Gamesa a acceptat sa-si combine divizia sa de turbine eoliene cu cea a grupului industrial german Siemens, intr-o tranzactie care va crea unul dintre cei mai mari producatori de turbine eoliene din lume, transmite Deutsche Welle, informeaza Agerpes.

Noul Rolls Royce Vision 100 Concept ilustreaza viitorul pentru cei mai bogati oameni din lume

Tot mai multe companii incearca sa ilustreze prin concepte futuriste viitorul autoturismelorpentru urmatorii 20-30 de ani, iar acum a venit randul celor de la Rolls Royce. Nu au trecut decat cateva luni de cand am vazut pentru prima oara automobilul BMW Vision 100 menit sa ne arate spre ce se vor putea orienta amatori de [].

Serial. Producatori romani pe plus: Povestea Cooperativei Tara mea, una dintre cele mai de succes afaceri din industrie

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania lanseaza timp de doua saptamani o provocare - Producatori romani pe plus. Veti putea citi, in aceasta sectiune, povestile unor antreprenori care au gasit calea catre succes. Avand in vedere contextul politic actual, in care se desfasoara evenimente care pot marca si reconfigura retail-ul romanesc, noua lege 321/2009 care reglementeaza activitatea marilor magazine poate avea un impact negativ asupra tuturor actorilor: producatori in special cei mici), consumatori si, nu in ultimul rand, comercianti. Campania isi propune sa exploreze relatia complexa producatori comercianti.

Bautura, motiv de omor, in judetul Cluj! Doi frati s-au luat la bataie, unul dintre ei fiind ucis (VIDEO)

Crima intre frati! Doi barbati au baut la crasma din sat, iar apoi, ametiti de alcool, s-au luat la bataie. Cearta dintre cei doi s-a transformat in scurt timp intr-o adevarata lupta.

Stelian Tanase rupe tacerea in legatura cu Victor Atanasie Stanculescu. Cine a fost unul dintre oamenii cheie ai Revolutiei

Jurnalistul Stelian Tanase rupe tacerea in legatura cu unul dintre oamenii cheie ai Revolutiei de la 1989, totul in cadrul unui editorial de pe blogul sau. Mi-l amintesc de Craciun, decembrie.

Raed Arafat, mesaj dupa decesul lui Mircea Chirean, unul dintre oamenii de baza ai SMURD: A fost un adevarat profesor caruia medicina de urgenta il datoreaza mult (FOTO)

Raed Arafat a anuntat, pe pagina personala de Facebook, decesul profesorului Mircea Chirean, unul dintre oamenii de baza ai SMURD. Raed Arafat a prezentat aprecierea fata de Mircea Chirean, precizand ca a.

Strangea gunoiul dintr-un tomberon cand a observat ca unul dintre saci se misca singur. Cand l-a deschis a avut un soc! Ce era in interiorul lui

Un barbat din Statele Unite, care lucrea la compania de salubritate a orasului Philadelphia, a avut parte de o intamplare inedita in timpul serviciului. El a observat un lucru ciudat intr-unul dintre tomberoanele pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )