Libnet.ro
UNICEF

19:45

Serena Williams finanteaza un site pentru mamicile care sufera de depresie postnatala

Hotnews Hotnews,
 Serena Williams finanteaza un site pentru mamicile care sufera de depresie postnatala

Tenismena Serena Williams, invinsa de Simona Halep in finala de la Wimbledon 2019, face afaceri in IT, iar zilele trecute a investit 3 milioane de dolari, alaturi de un miliardar american, intr-un site care ajuta mamicile sa faca fata mai usor depresiei postnatale. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum a reusit Simona Halep sa o invinga pe Serena Williams la Wimbledon. Lovitura cu care a ingenuncheat-o

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams in finala de la Wimbledon si a castigat al doilea trofeu de Grand Slam din cariera. Lovitura cu care a ingenuncheat-o pe cea mai buna jucatoare de tenis din toate timpurile a devenit viral pe internet, iar multi fani au comparat loviturile Simonei cu cele ale lui Rafael .

Digisport: Abia acum s-a aflat. Ce i-a spus Serena Williams la fileu Simonei Halep, dupa finala de la Wimbledon

Simona Halep a dezvaluit ce i-a spus Serena Williams la fileu, dupa victoria de la Wimbledon 2019. Simona Halep a jucat absolut incredibil in duelul cu Serena Williams, in care a comis numai 3 greseli nefortate record absolut in era Open, intr-un ultim act de Grand Slam).

O noua avertizare de calatorie pentru romanii care pleaca in Grecia: ploi torentiale, furtuni, vant in rafale si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, miercuri, o noua atentionare de calatorie pentru romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia. Pentru urmatorul interval de timp, serviciul local de meteorologie a emis o prognoza de vreme nefavorabila, respectiv ploi torentiale, furtuni, vant in rafale si grindina.

Calendar titularizare 2019, Edu.ro. Cand se afiseaza rezultatele pentru profesorii care au dat examen

Calendar titularizare 2019. Peste 30. 000 de profesori din toata tara sustin miercuri, 17 iulie, examenul de titularizare. Ministerul Educatiei Nationale a scos la concurs 4. 319 posturi in acest an, ceea ce inseamna ca sapte profesori se lupta pentru un singur loc. Rezultatele finale pentru profesorii care dau examen vor fi afisate marti, 30 iulie. Calendar .

7 sfaturi pentru cei care vor sa-si aleaga corect specialistul SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare, cunoscuta mai bine ca SEO, a devenit o componenta vitala pentru site-uri si afacerile cu prezenta in online, daca vor sa se bucure de vizibilitate in rezultatele cautarilor online.

O noua avertizare de furtuni si ploi torentiale pentru Grecia. Care vor fi zonele afectate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau care vor sa mearga in Grecia ca Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale si furtuni pentru marti.

O noua avertizare de furtuni si ploi torentiale pentru Grecia. Care vor fi zonele afectate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau care vor sa mearga in Grecia ca Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale si furtuni pentru marti. Saptamana trecuta, o furtuna violenta a lovit nordul Greciei, afectand in special zona Halkidiki, iar sapte persoane, intre care doi romani, si-au pierdut viata, in timp ce alte peste 100 au fost ranite.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )