Libnet.ro
UNICEF

15:15

Serena Williams, OUT de la Roland Garros!

Online Sport Online Sport,
Serena Williams, OUT de la Roland Garros!

Fosta lidera mondiala Serena Williams a fost obligata sa se retraga de la Roland Garros din cauza unei accidentari. continuă pe Online Sport

VIDEO Roland Garros: Serena Williams si Victoria Azarenka au parasit competitia Halep, Svitolina, Bertens si Mertens, in turul trei (Rezultatele zilei)

Serena Williams abandon) si Victoria Azarenka sunt cele mai importante nume care au parasit, miercuri, competitia de la Roland Garros. in turul urmator s-au calificat favorite precum Simona Halep 1), Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) si Elise Mertens 16).

Serena Williams s-a retras de la Roland Garros. Care este motivul plecarii tenismenei din SUA de la Paris

Americanca Serena Williams, locul 9 WTA, s-a retras din turneul de la Roland Garros, au anuntat, miercuri, organizatorii. Williams incepuse bine turneul, dar o accidentare o scoate din.

Stirea zilei de la Roland Garros: Serena Williams s-a retras din turneu inainte de meciul cu Tsvetana Pironkova

Meciul dintre Serena Williams si Tsvetana Pironkova, programat pe Philippe Chatrier, nu va mai avea loc, informeaza site-ul oficial al Grand Slam-ului de la Paris. Serena a declarat forfait, retragandu-se astfel de la Roland Garros inainte de a juca meciul din turul al doilea.

Roland Garros: Serena Williams, in turul doi dupa un prim set dificil cu Kristie Ahn Se va duela din nou cu Tsvetana Pironkova

Serena Williams a avut parte de un debut dificil la aceasta editie a Roland Garros-ului. Chiar daca pe hartie numele de Kristie Ahn 102 WTA) nu spunea foarte multe, compatrioata Serenei i-a pus probleme cel putin in primul set) jucatoarei aflate in cautarea titlului de Grand Slam cu numarul 24.

Serena Williams, calificare facila in turul 2 de la Roland Garros

Serena Williams 9 WTA, favorita nr. 6) s-a calificat lejer in turul doi al turneului de Mare Slem d.

Serena Williams isi continua parcursul la Roland Garros

Tenismena americana Serena Williams a obtinut o calificare facila in turul secund al turneului de la.

Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Serena Williams a anuntat in urma cu doar cateva minute ca se retrage de la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. Sportiva din SUA era programata sa joace in mai putin de o ora, pe arena Philippe Chatrier, impotriva Tsvetanei Pironkova. Jucatoarea din Bulgaria va obtine calificarea in turul 3 al competitiei fara .

Roland Garros: Intra in scena unii dintre marii favoriti - Cand va juca Patricia Tig

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de luni, una in care va evolua in runda inaugurala si Patricia Maria Tig. Vor intra in scena capi de serie importanti precum Serena Williams, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Dominic Thiem si Rafael Nadal.

Serena Williams, final de cosmar de sezon: Americanca s-a retras de la French Open. Motivul deciziei

A 9-a jucatoare a lumii nu va castiga Grand Slam-ul cu numarul 24 in acest an. Dupa un singur meci la Roland Garros, sportiva de 39 de ani a renuntat la lupta.

Moment socant la Roland Garros. O americanca a urlat spre Monica Niculescu: ce criza de nervi

Turneul de Grand Slam de la Roland-Garros continua si astazi cu ultimele meciuri din primul tur, iar pe tabloul feminin joaca Monica Niculescu, Ana Bogdan, Sorana Cirstea si Irina Bara. Moment socant la Roland Garros. O americanca a urlat spre Monica Niculescu Se pare ca in meciul dintre Danielle Collins s-a lasat si cu urlete.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )