Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Roland Garros: Serena Williams si Victoria Azarenka au parasit competitia Halep, Svitolina, Bertens si Mertens, in turul trei (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Serena Williams si Victoria Azarenka au parasit competitia Halep, Svitolina, Bertens si Mertens, in turul trei (Rezultatele zilei)

Serena Williams abandon) si Victoria Azarenka sunt cele mai importante nume care au parasit, miercuri, competitia de la Roland Garros. in turul urmator s-au calificat favorite precum Simona Halep 1), Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) si Elise Mertens 16). continuă pe Hotnews

Roland Garros: Serena Williams, in turul doi dupa un prim set dificil cu Kristie Ahn Se va duela din nou cu Tsvetana Pironkova

Serena Williams a avut parte de un debut dificil la aceasta editie a Roland Garros-ului. Chiar daca pe hartie numele de Kristie Ahn 102 WTA) nu spunea foarte multe, compatrioata Serenei i-a pus probleme cel putin in primul set) jucatoarei aflate in cautarea titlului de Grand Slam cu numarul 24.

Serena Williams, OUT de la Roland Garros!

Fosta lidera mondiala Serena Williams a fost obligata sa se retraga de la Roland Garros din cauza unei accidentari.

Stirea zilei de la Roland Garros: Serena Williams s-a retras din turneu inainte de meciul cu Tsvetana Pironkova

Meciul dintre Serena Williams si Tsvetana Pironkova, programat pe Philippe Chatrier, nu va mai avea loc, informeaza site-ul oficial al Grand Slam-ului de la Paris. Serena a declarat forfait, retragandu-se astfel de la Roland Garros inainte de a juca meciul din turul al doilea.

VIDEO Roland Garros: Nadal, Thiem, Zverev si Wawrinka, in turul trei John Isner, eliminat de fiul unui castigator de Grand Slam (Rezultatele zilei)

Favoritii nu au intampinat probleme, miercuri, in turul doi de la Roland Garros. Rafael Nadal cap de serie nr. 2), Dominic Thiem 3), Alexander Zverev 6), Diego Schwartzman 12) si Stan Wawrinka 16) au obtinut victorii categorice si merg in faza urmatoare a competitiei. Surpriza zilei a fost reusita de Sebastian Korda 213 ATP, fiul lui Petr Korda, castigator la Australian Open in 1998), care l-a invins pe John Isner favorit 21).

VIDEO Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in turul doi Stefanos Tsitsipas a revenit de la 0-2 la seturi (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic nu a facut risipa de energie in primul tur de la Roland Garros. Liderul mondial a pierdut doar cinci game-uri scor 6-0, 6-2, 6-3) in fata suedezului Mikael Ymer 80 ATP), intr-un meci care a durat o ora si 38 de minute. in runda urmatoare, sarbul se va duela cu lituanianul Ricardas Berankis 66 ATP).

VIDEO Roland Garros: Rafael Nadal, la pas in turul doi Victorie in trei seturi cu Egor Gerasimov

Rafael Nadal 2 ATP) s-a calificat fara emotii in turul al doilea de la Roland Garros, ibericul invingandu-l pe Egor Gerasimov Belarus, 83 ATP), scor 6-4, 6-4, 6-2. Pentru campionul en-titre va urma duelul cu americanul Mackenzie McDonald 236 ATP).

Roland Garros: Madison Keys si Angelique Kerber au parasit competitia Svitolina, Bertens si Muguruza, in turul doi

Kaja Juvan 103 WTA) si Shuai Zhang 40 WTA) au produs surprizele zilei la Roland Garros, dupa ce le-au eliminat pe Angelique Kerber favorita 18), respectiv Madison Keys 12), in primul tur al competitiei. Mai departe s-au calificat favorite precum Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) sau Garbine Muguruza 11, dupa un meci foarte dificil cu Tamara Zidansek).

Surpriza mare la Roland Garros: Victoria Azarenka, una dintre marile favorite, eliminata de ocupanta locului 161 WTA

Finalista la US Open si una dintre cele mai in forma jucatoare ale momentului, Victoria Azarenka cap de serie numarul 10) a parasit Roland Garros-ul in turul al doilea.

Serena Williams s-a retras de la Roland Garros. Care este motivul plecarii tenismenei din SUA de la Paris

Americanca Serena Williams, locul 9 WTA, s-a retras din turneul de la Roland Garros, au anuntat, miercuri, organizatorii. Williams incepuse bine turneul, dar o accidentare o scoate din.

Serena Williams, calificare facila in turul 2 de la Roland Garros

Serena Williams 9 WTA, favorita nr. 6) s-a calificat lejer in turul doi al turneului de Mare Slem d.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )