Libnet.ro
UNICEF

23:15

Serena Williams, reactie incredibila dupa meciul cu Simona Halep. Ce parere are despre numarul 1 mondial

Antena3 Antena3,
Serena Williams, reactie incredibila dupa meciul cu Simona Halep. Ce parere are despre numarul 1 mondial

Serena Williams a declarat, luni, dupa victoria in fata Simonei Halep, ca a trebuit sa joace la nivelul ei cel mai bun si sa lupte pentru fiecare punct, pentru a se impune in fata romancei. A fost un. continuă pe Antena3

Serena Williams, gafa inaintea meciului cu Simona Halep. A reusit sa starneasca rasul tuturor spectatorilor - VIDEO

Serena Williams a intrat in arena de tenis in momentul in care prezentatorul anunta prezenta Simonei Halep, numarul 1 mondial in clasamentul WTA. La doar cateva secunde dupa ce a intrat pe teren,.

Serena Williams, cuvinte mari de apreciere pentru Simona Halep

Doar noua game-uri cedase Serena Williams pana la intalnirea cu Simona Halep din optimile Australian Open.

Cristian Tudor Popescu, reactie categorica dupa eliminarea Simonei Halep de la Australian Open

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu s-a declarat inca o data fermecat de jocul Serenei Williams. Eu nu stiu cum poate sa piarda Serena Williams un meci. De cate ori o vad jucand, am aceasta .

Simona Halep, surpriza de proportii contra cosmarului Williams

Simona Halep siSerena Williams au avut primul meci din 2019 pe arena Rod Laver. Meciul din optimile de finala de la Australian Open a venit cu o surpriza imensa pentru Halep. in meciul Simona Halep vs. Serena Williams, primul set a fost castigat de Williams cu scorul de 6-1. Al doilea a fost castigat de [] .

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

CTP explica de ce Simona Halep a pierdut din cauza ei. Ce greseala a facut?

Simona Halep a pierdut meciul din optimile de finala de la Australian Open. Astfel, turneul s-a incheiat pentru ea. Totusi, avea sanse mari sa faca o surpriza frumoasa. CTP a explicat ce s-a intamplat. in meciul Simona Halep vs. Serena Williams, primul set a fost castigat de Williams cu scorul de6-1. Al doilea a fost [] .

Australian Open: Partida Simona Halep vs Serena Williams va avea loc luni, dupa ora 10:00

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, partida dintre Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) fiind prima din sesiunea de seara de pe Rod Laver Arena. A zecea confruntare dintre cele doua jucatoare va incepe dupa ora 10:00 ora Romaniei) si va conta pentru calificarea in sferturile primului turneu de Grand Slam al anului. Meciul va putea fi urmarit in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep a dezvaluit cum va aborda meciul cu Serena Williams: Nu sunt intimidata de ea!

Simona Halep o va intalni in optimile de finala de la Australian Open pe Serena Williams, partida urmand a se juca luni.

Simona Halep, reactie dupa victoria in fata lui Venus Williams: E cel mai bun meci al meu la acest turneu

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, sambata, ca meciul cu americanca Venus Williams a fost cel mai bun reusit de ea in acest an la Australian Open. Am facut.

Halep zambeste cu gura pana la urechi: Cum poate ramane pe primul loc mondial si daca pierde cu Serena Williams

Halep se afla acum fata in fata cu cea mai mare provocare, la Melbourne: meciul cu Serena Williams 16 WTA). Vorbim de o adversara care e neinvinsa in noul sezon si care a batut-o pe Simona in opt din noua meciuri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )