Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serena Williams a trecut peste incidentul de la Indian Wells. Ce spune liderul mondial

România Liberă România Liberă,
Serena Williams a trecut peste incidentul de la Indian Wells. Ce spune liderul mondial

Serena Williams, numarul 1 mondial, a spus ca a trecut peste amintirile neplacute de la finala din 2001 de la Indian Wells, cand a fost huiduita de public. Liderul WTA a boicotat timp de 14 ani acest turneu, pana la editia din 2015, unde va debuta cu Monica Niculescu. continuă pe România Liberă

Monica Niculescu a trecut de runda inaugurala la Indian Wells si va infrunta liderul mondial, Serena Williams

Monica Niculescu 68 WTA) a invins-o pe sarboaica Aleksandra Krunici 77 WTA), miercuri, in primul tur de la Indian Wells. Romanca s-a impus in doua seturi, cu 6-2, 6-1.

Live Text. Williams - Niculescu: sambata, la Indian Wells 2015. La ce ora incepe meciul si de ce se va scrie istorie

Indian Wells 2015. Monica Niculescu, 68 WTA, joaca, sambata dimineata, impotriva liderului mondial Serena Williams, in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells SUA). Meciul este unul istoric pentru america .

Serena Williams nu se considera cea mai buna din istorie (video)

Un reporter de la siteul monden american TMZ o asteapta pe Serena Williams la sosirea pe aeroport, la sosirea pentru turneul de la Indian Wells. Cu ochelari de vedere si imbracata de strada, Serena arata aproape ca o bunicuta. Abordata de reporter cu apelativul domnisoara Williams, Serena e luata pe ocolite si i se scot cu patentul cateva raspunsuri.

Serena Williams: Nu credeam ca ma voi mai intoarce vreodata la Indian Wells

Serena Williams a vorbitjoi seara despre revenirea sa la Indian Wells, dupa un boicot care a durat 14 ani.

Indian Wells 2015. Serena Williams Monica Niculescu, meciul carierei pentru romanca

Indian Wells 2015. Monica Niculescu, locul 68 WTA, va juca pentru prima data impotriva liderului mondial Serena Williams, dupa ce s-a calificat in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Monica Niculescu merge in turul 2 la Indian Wells si isi da intalnire cu Serena Williams

Monica Niculescu s-a calificat miercuri seara in turul al doilea al turneului Indian Wells SUA).

Indian Wells: Monica Niculescu, in turul doi - Urmeaza duelul cu Serena Williams

Monica Niculescu 68 WTA) s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului WTA de la Indian Wells, sportiva din Romania invingand-o pe Aleksandra Krunic Serbia - 77 WTA), scor 6-2, 6-1. In urmatorul tur, Niculescu o va intalni pe Serena Williams, liderul mondial si principala favorita a turneului californian.

Indian Wells: Posibilele adversare ale Simonei Halep - Duel in semifinale cu Serena Williams

Marti a avut loc tragerea la sorti a tabloului feminin de simplu de la Indian Wells, iar Simona Halep face parte din jumatatea superioara. Numarul trei mondial, Simona ar putea sa le intalneasca pe parcurs pe Garbine Muguruza sau Karolina Pliskova in optimi), pe Agnieszka Radwanska in sferturi) si pe Serena Williams in semifinale). Acesta este traseul care are cele mai mari sanse sa se intample, conform capilor de serie ai competitiei americane.

Indian Wells: Traseul Simonei pana la dueluri cu Williams si Sarapova

Simona Halep va juca in primul tur, la Indian Wells, impotriva unei rusoaice de 21 de ani. Romanca este favorita pana in semifinale, unde s-ar putea reintalni cu liderul mondial Serena Williams.

Indian Wells Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova in turul doi/ Monica Niculescu va juca contra Serenei Williams

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, o va intalni pe Daria Gavrilova Rusia), pozitia 106 in ierarhia mondiala, in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax. Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Indian Wells, sportiva din Romania invingand-o pe Aleksandra Krunic si o va intalni pe Serena Williams.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )