Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sergentul american Bowe Bergdahl va reveni in Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Sergentul american Bowe Bergdahl va reveni in Statele Unite

Sergentul american Bowe Bergdahl, care a fost eliberat la sfarsitul lunii mai dupa ce a fost in custodia talibanilor afgani pentru mai bine de cinci ani, va fi repatriat vineri in Statele Unite, au anuntat recent oficialii de la Pentagon, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Barack Obama: Statele Unite au in vedere toate optiunile pentru stabilizarea Irakului

Statele Unite au in vedere toate optiunile pentru stabilizarea Irakului, afirma presedintele american, Barack Obama, in contextul intensificarii atacurilor insurgente in aceasta tara, relateaza AFP. Irakul.

Statele Unite sunt pregatite sa ofere asistenta militara Irakului

Statele Unite sunt pregatite sa ofere asistenta militara Irakului, in contextul intensificarii activitatilor insurgente in ultimele zile, a anuntat Departamentul de Stat american .

Statele Unite sunt pregatite sa ofere asistenta militara Irakului

Statele Unite sunt pregatite sa ofere asistenta militara Irakului, in contextul intensificarii activitatilor insurgente in ultimele zile, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP.

Statele Unite propun incetarea provocarilor in Marea Chinei de Sud

Statele Unite ale Americii, prin vocea unui oficial de rang inalt, au propus miercuri Beijingului, precum si tarilor din Asia de Sud-Est, sa se abtina de la orice fel de actiuni care ar putea fi considerate provocatoare. Acest anunt isi propune sa diminueze pe cat posibil tensiunile teritoriale din Marea Chinei de Sud, informeaza AFP.

Browserele companiei Google, Chrome si Android, au depasit Internet Explorer al Microsoft pe piata din Statele Unite

Chrome si Android, browserele companiei Google, au depasit Internet Explorer al Microsoft si sunt acum cele mai utilizate din Statele Unite, situatie care intareste pozitia Google pe piata de publicitate online, scrie cotidianul Wall Street Journal.

Statele Unite au denuntat o inregistrare video cu o tanara agresata sexual la Cairo

Statele Unite au denuntat, marti, o inregistrate video oribila despre agresarea sexuala a unei tinere in timpul unei manifestatii la Cairo, duminica, si au cerut noului Guvern egiptean sa actioneze.

Statele Unite spera ca tensiunile din Ucraina se vor mai diminua in aceasta saptamana

Statele Unite si-au exprimat speranta ca progrese semnificative s-ar putea inregistra in aceasta saptamana in vederea incetarii ostilitatilor in estul Ucrainei, relateaza AFP. Washingtonul a fost.

Microsoft, depastit de Google pe piata browserelor din Statele Unite

Browserele companiei Google, Chrome si Android, au depasit Internet Explorer al Microsoft si sunt acum cele mai utilizate din Statele Unite, relateaza Wall Street Journal. Un studiu realizat de Adobe arata ca.

SUA: Tatal soldatului american eliberat de talibani a primit amenintari cu moarte

Autoritatile americane efectueaza investigatii cu privire la e-mailuri care contin amenintari cu moartea primite de catre tatal sergentului Bowe Bergdahl, eliberat de catre talibanii afgani saptamana trecuta dupa cinci ani de captivitate, relateaza BBC News online.

Fostul presedinte american George H.W. Bush a implinit 90 de ani

Fostul presedinte George H. Bush, care a condus Statele Unite ale Americii intre anii 1989 1993, sarbatoreste joi implinirea varstei de 90 de ani in cadrul unui eveniment organizat la resedinta familiei sale din Maine, alaturi de aproximativ 200 de invitati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )