Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cea mai ascultata piesa din perioada Craciunului. Cine e artistul care a inspirat o lume intreaga (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Cea mai ascultata piesa din perioada Craciunului. Cine e artistul care a inspirat o lume intreaga (VIDEO)

In perioada sarbatorilor de iarna, cei mai multi oameni aleg sa asculte colinde si piesele clasice de Craciun cantate de Mariah Carey, Frank Sinatra sau George Michael. Anul acesta, insa, un artist anume ne-a facut sa strecuram in playlist cel mai recent single al sau care ne-a cucerit definitiv. continuă pe Antena3

FILME CRACIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Craciunului

Nu exista un mod mai bun de a va bucura de Ajunul Craciunului decat sa va aruncati in canapea si sa alegeti cel mai bun film pentru aceasta perioada a anului. Bineinteles ca pentru a avea tot confortul e nevoie si de cozonac, prajituri sau ciocolata calda. Iata care sunt cele mai vizionate filme din perioada Craciunului ale tuturor timpurilor.

Tranzactia SECOLULUI! Varful turnului Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, VANDUTA (VIDEO)

Proprietarul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a scos la vanzare varful turnului. Tranzactia ar putea aduce grupului imobiliar care se ocupa de ea suma de un miliard de dolari.

Cum sa gestionezi banii in perioada Sarbatorilor. Mare atentie, decembrie este cea mai costisitoare luna din an

Perioada Sarbatorilor este una dintre cele mai costisitoare perioade din an. Pentru a nu ramane fara bani la intrarea in noul an, urmeaza cativa pasi simpli care te vor ajuta sa supravietuiesti lunii cadourilor.

Astrologii sunt de parere ca ziua de 27 decembrie este cea mai norocoasa zi din an. Iata de ce!

Astrologii sunt de parere ca 27 decembrie este cea mai norocoasa zi a anului 2019.

Business report: Romania pe Tabloul de bord european: anul trecut a bifat 12 criterii din 14; Cum si-au impartit profiturile marii producatori de telefoane; Romania a avut 11 luni la rand cea mai mare inflatie din UE

CFR estimeaza pierderi de aproape 155 milioane lei in acest an. CFR SA, compania de stat care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, estimeaza pierderi de. Romgaz a vrut sa recupereze sporurile acordate salariatilor, dar a pierdut definitiv in peste 280 de dosare. Romgaz a pierdut pe banda rulanta procesele intentate.

VIDEO Cea mai zeloasa fetita din cor. inregistrarea din 1996 care starneste rasul la fiecare Craciun

O inregistrare de Craciun, a unui cor de copii care canta intr-o biserica din Anglia, starneste zambete pentru zelul de care da dovada o fetita. Ea ii eclipseaza sonor pe ceilalti, amintind de Mr. Bean in celebrul schetch de la slujba religioasa.

Rugaciunea din Ajunul Craciunului care iti binecuvanteaza familia si apropiatii. Toata lumea trebuie sa o stie

Iata care este cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o rostesti in zilele de Craciun: DEZMAT TOTAL CU CLEOPATRA STRATAN! APARITIE BOMBA FARA HAINE! ASTA E PREA DE TOT GALERIE FOTO) Tata.

FOTO Hrusca, brazi impodobiti, iubitii langa, mancare, vestimentatie de gala - Ce au postat cele mai importante jucatoare din WTA cu ocazia Craciunului

De la Simona Halep si pana la Serena Williams, cele mai importante jucatoare din circuitul WTA au postat cate ceva cu ocazia Craciunului. Daca unele au avut colindatori Stefan Hrusca - in cazul Simonei), altele si-au etalat hainele, iubitii, machiajul, bolidul de lux sau pur si simplu s-au fotografiat cu masa de Sarbatori. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai importante postari ale jucatoarelor din circuitul WTA.

De ce nu se dau bani colindatorilor care vin in seara din ajunul Craciunului. Iata ce spun datinile

Venirea lui Mos Craciun, in noaptea de 24 spre 25 decembrie, este asteptata de copiii de pretutindeni. Mosul cel Bun, care imparte bucurii si cadouri copiilor cuminti, a aparut in secol al IX-lea. imbracat in costum rosu, cu blanita alba pe margini, cizme negre si caciula rosie, acesta strabate tinuturile in lung si-n lat pentru .

ATP: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, a doua cea mai buna pereche a deceniului

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a incheiat ultimul deceniu pe locul secund intr-o ierarhie realizata de ATP, in care au fost luate in calcul performantele de la dublu din perioada 2010-2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )