Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sergiu Bahaian, condamnat la 16 ani de inchisoare pentru inselaciune

România Liberă România Liberă,
Sergiu Bahaian, condamnat la 16 ani de inchisoare pentru inselaciune

Sergiu Bahaian a fost condamnat, joi, de Tribunalul Constanta, la 16 ani de inchisoare pentru constituire de grup infractional organizat si inselaciune cu consecinte deosebit de grave, intr-un dosar in care era judecat pentru inselarea unor firme cu peste 1,5 milioane lei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Tribunalul Constanta l-a condamnat pe Sergiu Bahaian la 16 ani de inchisoare pentru inselaciune

Tribunalul Constanta l-a condamnat joi, 12 martie, pe omul de afaceri Sergiu Bahaian, la 16 ani de inchisoare. Alte sapte persoane au primit in acelasi dosar intre 3 ani si 4 luni si 14 ani de inchisoare. Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile de la comunicare.

Un fost primar PDL, condamnat la inchisoare cu executare pentru inselaciune

Curtea de Apel Constanta l-a condamnat, luni, pe fostul primarul PDL din Agigea, Ion Ionita, la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si alte fapte de coruptie.

Peste 10 ani de inchisoare pentru autorul crimei de la Dersida

Viorel Sava, barbatul de 32 de ani din localitatea salajeana Dersida, care l-a injunghiat mortal pe concubinul mamei sale, a fost condamnat, in prima instanta, la 10 ani si opt luni de inchisoare.

Fost deputat, condamnat la inchisoare pentru ca si-a angajat fiica la biroul sau

Deputatul din partea minoritatii ucrainene in mandatul 2008-2012, Stefan Buciuta, a fost gasit vinovat de conflict de interese si condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, dupa ce si-a angajat fiica la biroul sau de parlamentar, informeaza Mediafax.

Student brasovean, arestat pentru inselaciune

Un student de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru inselaciune, dupa ce politistii au stabilit ca acesta a falsificat, de mai multe ori, etichetele unor produse scumpe dintr-un magazin din Brasov, astfel incat a platit un pret mult mai mic pentru bunuri, relateaza Mediafax.

Adolescent de 16 ani, la un pas de moarte. A fost injunghiat la o petrecere

Un adolescent de 16 ani a ajuns la spital mai mult mort decat viu, dupa ce a fost injunghiat in inima cu un cutit de un scandalagiu, la o petrecere. Medicii s-au chinuit mai bine de 4 ore ca sa-l mentina in viata.

DNA: Afacerist din Oradea, trimis in judecata pentru inselaciune

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Oradea l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe Radu Olteanu, directorul SC Sticom Trading SRL Oradea, acuzat de inselaciune, uz de fals si spalare de bani, in legatura cu un credit ipotecar de 11 milioane lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )