Libnet.ro
UNICEF

11:01

Sergiu Mocanu: Nu exista pericol mai mare pentru Moldova decat Igor Dodon

Adevărul Adevărul,
Sergiu Mocanu: Nu exista pericol mai mare pentru Moldova decat Igor Dodon

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, considera ca cel mai mare pericol la ora actuala pentru Republica Moldova este Igor Dodon, fiindca o buna parte din populatie chiar s-ar regasi in persoana presedintelui. Anume din acest motiv, Mocanu sustine ca Vlad Plahotniuc este un pericol mai mic, deoarece nu are sprijinul popular si Plahotniuc este accident. Daca nu este maine Plahotniuc, moldovenii nu mai sunt plahotniuci. continuă pe Adevărul

Radu Tudor, informatii despre cel mai mare exercitiu de aparare de la caderea comunismului

Saber Guardian 2017 este cel mai mare exercitiu desfasurat in regiunea noastra, in perioada 11-20 iulie, unde participa 25. 000 de militari, din 22 de tari aliate si partenere, scrie jurnalistul.

Pretul electricitatii, cu 50% mai mare decat anul trecut, pe piata spot

Pretul energiei electrice a explodat din nou, pe OPCOM, fiind cu 50% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe piata spot, dupa cum ne-a spus Niculaie Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

Decapotabila Mazda, modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza

Decapotabila Mazda, MX-5, este modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza in primele 6 luni, dupa Mazda3.

Romania, printre statele UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2016

Populatia Uniunii Europene UE) a ajuns la aproape 512 milioane de persoane la 1 ianuarie 2016, de la 508,3 milioane persoane la 1 ianuarie 2015, insa tara noastra se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2016, arata datele publicate ieri de Oficiul european de Statistica Eurostat).

incep inscrierile la UBB, cea mai mare universitate din Romania: 16.797 de locuri scoase la concurs

Circa 5. 000 de locuri bugetate si peste 9. 200 de locuri in regim cu taxa vor fi scoase la concurs incepand cu ziua de miercuri, la cea mai mare institutie de invatamant superior din tara: Universitatea Babes-Bolyai.

Raiffeisen Bank: Creditarea in CHF are o marja mai mare de profit decat cea in euro

Creditele in CHF ofera o marja de profit mai ridicata pentru banca decat cele in euro, se arata intr-o nota interna a Raiffeisen Bank, din august 2006, precedenta lansarii imprumuturilor in moneda elvetiana de catre banca.

Ce se va alege de cel mai mare combinat chimic din sud-estul Europei. Soarta Oltchim se decide pe bucati

Dupa ce a esuat in aducerea pe profit sau atragerea unui investitor strategic la Oltchim, statul spera sa acopere datorii de 307 milioane euro vanzandu-l pe bucati. Totusi, chiar si asa, ar putea ramane bun de plata pentru cheltuieli de mediu cu poluarea istorica, precum in cazul privatizarii Petrom.

Ploi torentiale si vijelii, miercuri si joi, in cea mai mare parte a tarii

Ploi torentiale si vijelii vor avea loc in majoritatea zonelor tarii, de miercuri de la pranz si pana joi seara. Cantitatile de precipitatii vor ajunge si la 45 de litri pe metru patrat, iar totodata temperaturile vor urca pana la 33 - 35 de grade Celsius, chiar mai mult in Lunca Dunarii, a anuntat, marti, Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

25.000 de militari participa la cel mai mare exercitiu organizat in Romania in anul 2017

000 de militari participa, incepand de marti, la Saber Guardian 2017 SG17), acesta fiind cel mai amplu exercitiu desfasurat, in anul 2017, in regiunea tarii noastre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )