Libnet.ro
UNICEF

13:30

25.000 de militari participa la cel mai mare exercitiu organizat in Romania in anul 2017

România Liberă România Liberă,
25.000 de militari participa la cel mai mare exercitiu organizat in Romania in anul 2017

000 de militari participa, incepand de marti, la Saber Guardian 2017 SG17), acesta fiind cel mai amplu exercitiu desfasurat, in anul 2017, in regiunea tarii noastre. continuă pe România Liberă

Zeci de mii de soldati, prezenti in Romania! incepe cel mai mare exercitiu multinational de la Marea Negra (VIDEO)

Militarii fortelor terestre au inceput instructia in cadrul exercitiului GETICA SABER-17. Acesta va fi condus de Fortele Terestre ale Statelor Unite din Europa USAREUR) si se va desfasura in.

Scandal urias la cel mai mare festival de pe litoral. Seful OPC Constanta, atac dur la organizatori

Scandal la cel mai mare festival de pe litoral. Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Horia Constantinescu, sustine ca locatiile inchise, in urma cu doua zile, din.

VIDEO Saber Guardian 2017 - Cel mai amplu exercitiu militar al ultimelor decenii in Romania: Peste 25.000 de militari condusi de SUA se vor antrena in Romania, Bulgaria si Ungaria

Circa 25. 000 de militari din 23 de tari aliate NATO si partenere vor participa, in perioada 11-20 iulie, la exercitiul multinational Saber Guardian 2017 SG17), condus de Fortele Terestre ale Statelor Unite din Europa USAREUR), care se va desfasura pe teritoriile Bulgariei, Romaniei si Ungariei. Seria de exercitii militare vor consemna cel mai amplu astfel de eveniment din Romania ultimilor decenii.

Marea Bariera de Corali, cel mai mare organism viu, declarata moarta de cercetatori

Marea Bariera de Corali a fost declarata moarta, dupa 25 de milioane de ani de viata. Era cea mai mare structura de organisme vii. intinsa pe o suprafata de peste 340. 000 de kilometri patrati,.

Ce se va alege de cel mai mare combinat chimic din sud-estul Europei. Soarta Oltchim se decide pe bucati

Dupa ce a esuat in aducerea pe profit sau atragerea unui investitor strategic la Oltchim, statul spera sa acopere datorii de 307 milioane euro vanzandu-l pe bucati. Totusi, chiar si asa, ar putea ramane bun de plata pentru cheltuieli de mediu cu poluarea istorica, precum in cazul privatizarii Petrom.

Cel mai mare mister aviatic al tuturor timpurilor, pe punctul de a fi rezolvat? Ce s-a intamplat de fapt cu Amelia Earhart, prima femeie - pilot

Destinul aviatoarei americane Amelia Earhart, o pioniera a aviatiei, reprezinta un mister care ii pasioneaza de multe decenii pe oamenii de stiinta. Un film documentar avanseaza o noua teorie, bazata pe.

10 fotografii de la cel mai mare Street Food Festival din Romania

Clujenii mai au doua zile la dispozitie pentru a gusta bucatele aduse de 60 de comercianti pe Aleea Stadionului in cadrul celui mai mare Street Food Festival din Romania. Pasionatii pot sa-i intalneasca pe cei mai cunoscuti bucatari, sa urmareasca filme si sa asculte concerte live. Unii clujeni sunt nemultumiti de preturile mari si de lipsa locurilor de parcare.

Aproape 750 de militari din cadrul Fortelor Navale participa la exercitiul Saber Guardian 17

Aproape 750 de militari din cadrul Fortelor Navale vor participa, pana in 22 iulie, la sase secvente ale exercitiului Saber Guardian 17, cel mai mare exercitiu din istoria moderna a Romaniei, ca numar de militari si state participante. Marinarii militari vor lua parte, printre altele, la un exercitiu de evacuare a ranitilor pe cale aeriana si la diverse scenarii de lupta.

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )