Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sergiu Mocanu: Nu am vazut prostie mai mare decat chemarile unionistilor sa voteze pentru Andrei Nastase

Adevărul Adevărul,
Sergiu Mocanu: Nu am vazut prostie mai mare decat chemarile unionistilor sa voteze pentru Andrei Nastase

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, se arata indignat ca mai multi lideri unionisti, precum Constantin Codreanu sau Traian Basescu, au decis sa-l sprijine in turul II de scrutin pentru functia de primar de Chisinau pe candidatul PPDA, Andrei Nastase. continuă pe Adevărul

Anunt facut de ANM. Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data

Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade. indeosebi dupa-amiaza si seara, in zona de munte si in regiunile vestice,.

Unele tipuri de inselat sunt mai rele decat altele. Ce este de neiertat

Se pare ca unele tipuri de a insela sunt mai rele decat altele. Victoria Milan, un site dedicat persoanelor ce cauta aventuri, a chestionat 5. 000 de membri pentru a afla ce parere au despre infidelitate si,.

Cel mai mare cros dedicat epilepsiei din Romania. Medic: Exista inca diferente majore pe regiuni

Reteaua de telemedicina din Romania, Telepilepsy, organizeaza cel mai mare cros pentru epilepsie din tara. Manifestarea va debuta duminica, 26 mai, in Timisoara, iar in iunie va continua in alte noua orase.

Romnii i-au depasit pna si pe indieni si au devenit a doua cea mai mare comunitate fara cetatenie britanica din Regatul Unit

Persoanele cu cetatenie romana au devenit a doua cea mai mare comunitate fara cetatenie britanica din Regatul Unit, scrie BBC News.

Kovesi la ONU: Cea mai mare provocare n Romnia este pastrarea independentei judecatorilor si procurorilor

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a afirmat miercuri, intr-un discurs sustinut la sediul Organizatiei Natiunilor Unite ONU) din New York, ca provocarea cea mai mare pentru Romania este pastrarea independentei judecatorilor si procurorilor.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,77%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,77%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

China este cel mai mare partener al UE pentru importuri

China a fost anul trecut cel mai mare partener al Uniunii Europene pentru importuri, circa 20% din totalul importurilor din afara UE venind din aceasta tara, potrivit Eurostat.

Studiu: Lipsa talentelor, cea mai mare amenintare pentru business

Peste 71% dintre liderii din Europa Centrala si de Est vad in lipsa talentelor cea mai mare amenintare pentru business, potrivit unui studiu al organizatiei Worldcom PR Group.

INFOGRAFIC Puterea de cumparare a romanilor, de patru ori mai mica decat media europeana

Un studiu realizat de GfK asupra a 32 de state europene arata ca, in 2017, fiecare cetatean din tarilor UE analizate a avut o putere medie de cumparare de 16. 436 euro. Romania inregistreaza insa o putere de cumparare de patru ori mai mica, in ciuda cresterii economice record din 2017.

Rusalii 2018. Cea mai mare greseala pe care o poti face in ziua de Rusalii

RUSALII 2018Sarbatoarea Rusaliilor este cunoscuta ca o sarbatoare crestina, care se sarbatoreste la 50 de zile dupa Pasti si care se mai numeste si sarbatoarea Cincizecimii. in aceasta zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )