Libnet.ro
UNICEF

19:00

Seriale Netflix care te ajuta sa calatoresti in toata lumea asezat pe canapea

Adevărul Adevărul,
Seriale Netflix care te ajuta sa calatoresti in toata lumea asezat pe canapea

Ti-e dor sa pleci intr-o vacanta si sa descoperi locuri, obiceiuri si oameni noi? iti venim in ajutor cu o lista de seriale Netflix pentru a porni intr-o calatorie virtuala in destinatii din intreaga lume. continuă pe Adevărul

Peste 3,6 milioane de cazuri de COVID-19 in toata lumea. Evolutia pandemiei de coronavirus. LIVE UPDATE

Peste 3,6 milioane de oameni din toata lumea au fost diagnosticati cu COVID-19. Mai bine de 1,2 milioane s-au vindecat, in timp ce numarul deceselor inregistrate in randul pacientilor testati pozitiv pentru.

Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie (II)

Netflix este plin de ciudatenii plictisitoare, cu care ne confruntam blocati acasa in vremea coronavirusului, fara nimic altceva de facut decat sa ne uitam la televizor depinde de cati copii avem. Recent ne-a dat posibilitatea de a scapa de una din cele mai neplacute functii, de autoplay al unui trailercand trecem peste un titlu. Acum, Forbes scrie despre cum pot fi eliminate titluri la care am renuntat din randul Continue watchingVedeti in continuare. Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie I).

Hipoxia vesela Simptomul de Covid-19 care a socat medicii din toata lumea

In spitale din multe parti ale lumii, doctorii dau din cap neincrezatori in timp ce vad pacienti cu Covid-19 care ar trebui sa fie in coma sau sa fie zguduiti de crize din cauza hipoxiei lipsa de oxigen din tesuturi), insa acestia stau de vorba cu asistentele sau pe retelele de socializare, aproape fara sa se planga ca au dificultati de respiratie, scrie CNN.

E randul domnului Gadea s-o pupe pe Kovesi. Stie toata lumea unde

Cred ca nimanui nu i-a convenit Decizia CEDO care a stabilit ca revocarea lui Kovesi a fost ilegala, dar cea mai ticaloasa reactie a avut-o incredibilul Tudorel Toader, acest Pilat din Pontul romanesc:.

Eroul Zilei. Laura Moisescu, antreprenorul care ajuta medicii

Laura Moisescu este un antreprenor din Resita care la inceputul pandemiei, a avut o idee pur si simplu nebuneasca. Sa treaca de la productia de la pantaloni barbatesti, la cea de combinezoane pentru medicii care se lupta cu noul coronavirus. Si nu numai ca a reusit sa schimbe linia de productie, dar a omologat si un combinezon care poate fi folosit in conditii de siguranta, de 25 de ori.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )