Libnet.ro
UNICEF

14:30

Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie (II)

Hotnews Hotnews,
 Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie (II)

Netflix este plin de ciudatenii plictisitoare, cu care ne confruntam blocati acasa in vremea coronavirusului, fara nimic altceva de facut decat sa ne uitam la televizor depinde de cati copii avem. Recent ne-a dat posibilitatea de a scapa de una din cele mai neplacute functii, de autoplay al unui trailercand trecem peste un titlu. Acum, Forbes scrie despre cum pot fi eliminate titluri la care am renuntat din randul Continue watchingVedeti in continuare. Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie I). continuă pe Hotnews

Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie (I)

Paul Tassi, contributor senior la Forbes, scrie ca nu a citit vreodata o stire tech care sa-l faca mai fericit. Netflix tocmai a dezvaluit ca, dupa nesfarsite plangeri, le permite in sfarsit utilizatorilor sa schimbe setarile de autoplay si previzualizare pe conturile lor.

Aeroportul din Viena va oferi teste COVID-19 contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina

Aeroporul din Viena va oferi teste de coronavirus contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina de 14 zile.

Avertisment pentru romanii care vor sa incerce tratamente babesti: de ce nu sunt bune contra virusului

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza asupra unor tratamente pe care oamenii le-ar folosi in aceasta perioada. Cum era de asteptat, nu sunt deloc eficiente contra virusului. OMS a.

R. Moldova redeschide bisericile din 10 mai. Conditii stricte pentru credinciosii care vor sa participe la slujbele religioase

Incepand cu data de 10 mai, in Republica Moldova vor fipermise intrunirilecu caracater religios, oficierea slujbelor sau altor manifestari traditionale religioase, insa doar cu respectarea stricta a .

Exclusiv! Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Zegrean: Toate restrictiile care vor fi mentinute in starea de alerta trebuie stabilite printr-o lege. Nu pot fi restranse libertatile fundamentale fara un act normativ adoptat de Parlament

Restrictionarea deplasarilor dintr-o localitate in cealalta si limitarea unor drepturi fundamentale pot fi facute doar in baza unei legi adoptate de Parlament dupa iesirea din starea de urgenta si instituirea starii de alerta, spune fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean, care a explicat pentru HotNews. ro ce implica starea de alerta.

Cabinetele stomatologice se deschid din 15 mai. Care vor fi noile reguli si tarife

Cabinetele stomatologice se deschid de pe data de 15 mai, dupa mai bine de o luna in care au fost tratati doar pacientii care aveau urgente.

Klaus Iohannis, veste excelenta pentru sportivi! Cand vor putea reincepe cantonamentele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca sportivii de performanta vor putea reincepe cantonamen.

Cinci sfaturi pentru cei care se intorc la serviciu de la cei care nu au plecat de la serviciu

Odata cu relaxarea restrictiilor dupa 15 mai se vor intoarce la serviciu foarte multi angajati din b.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )