Libnet.ro
UNICEF

13:00

Serialul Vlad Live Video pe PRO TV Editia de luni, 21 octombrie

Playtech Playtech,
Serialul Vlad Live Video pe PRO TV Editia de luni, 21 octombrie

Serialul Vlad de pe PRO TV revine pe micile ecrane cu un nou episod, luni, 21 octombrie, de la ora 20:30. Se anunta noi dezvaluiri care schimba strategia jocului pentru putere. Replica in jurul careia se va da lupta acestui episod este: Se putea sa te dezici?, iar de aici partida de poker in care . continuă pe Playtech

Curs BNR luni, 21 octombrie. Iata cotatiile de azi!

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar! Poti vedea aici, dar si pe site-ul oficial al BNR, noile cotatii, alaturi de variatiile pozitive si negative ale lor. De asemenea, iata ce schimbari indica si Indicele Robor! Curs BNR luni, 21 octombrie Azi, 21 octombrie, vin noile cotatiile ale monedelor principale de circulatie: Dolar, .

Vocea Romaniei, LIVE pe PRO TV, editia de vineri, 18 octombrie. Cele mai tari momente ale serii

Vocea Romaniei se apropie cu pasi repezi de ultimele auditii pe nevazute. Un lucru in plus pentru a pastra cele mai bune voci la finele auditiilor. Iata cele mai tari momente ale serii de azi, 18 octombrie! De la orele 20:30, poti vedea aici cine va urma sa intre in echipele mentorilor de la Vocea .

Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Mai multi sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Sfintii Cuviosii Marturisitori Visarion, Sofronie si Sfantul Mucenic Oprea impreuna cu Sfintii Preotii Marturisitori Ioan din Gales si Moise Macinic din Sibiel sunt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )