Libnet.ro
UNICEF

01:05

Servicii publice online nefunctionale, in mijlocul zilei, din cauza unor lucrari de mentenanta: Site-ul ANAF este momentan nefunctional/O situatie similara a fost pe 29 aprilie si la Ghiseul.ro - platforma de plati online a taxelor, impozitelor si amenzi

Hotnews Hotnews,
 Servicii publice online nefunctionale, in mijlocul zilei, din cauza unor lucrari de mentenanta: Site-ul ANAF este momentan nefunctional/O situatie similara a fost pe 29 aprilie si la Ghiseul.ro - platforma de plati online a taxelor, impozitelor si amenzi

Site-ul ANAF este in prezent nefunctional, fiind afisat mesajul 'lucrare de mentenanta'. HotNews. ro a solicitat Fiscului sa precizeze de ce se fac lucrari de mentenanta in timpul zilei, afectand serviciile publice electronice catre populatie, precum si daca a fost facut anterior un anunt in acest sens in care sa se precizeze eventual si perioada de timp in care site-ul Agentiei va fi nefunctional. Cazul ANAF nu este singular. Sambata, 29 aprilie, in mijlocul zilei, Ghiseul. ro - platforma de plata online cu cardul a taxelor, impozitelor si amenzilor auto a fost nefunctionala zeci de minute din cauza unor lucrari de mentenanta. continuă pe Hotnews

UPDATE2 Servicii publice online nefunctionale, in mijlocul zilei, din cauza unor lucrari de mentenanta: Site-ul ANAF este momentan nefunctional/O situatie similara a fost pe 29 aprilie si la Ghiseul.ro - platforma de plati online a taxelor, impozitelor s

Site-ul ANAF este in prezent nefunctional, fiind afisat mesajul 'lucrare de mentenanta'. HotNews. ro a solicitat Fiscului sa precizeze de ce se fac lucrari de mentenanta in timpul zilei, afectand serviciile publice electronice catre populatie, precum si daca a fost facut anterior un anunt in acest sens in care sa se precizeze eventual si perioada de timp in care site-ul Agentiei va fi nefunctional. Cazul ANAF nu este singular. Sambata, 29 aprilie, in mijlocul zilei, Ghiseul. ro - platforma de plata online cu cardul a taxelor, impozitelor si amenzilor auto a fost nefunctionala zeci de minute din cauza unor lucrari de mentenanta. UPDATE1 Bogdan Chira, Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei AADR): In data de 29. 2017 au avut loc lucrari de mentenanta datorate unor evenimente tehnice neprevazute. In vederea derularii cu celeritate a lucrarilor respective, acestea au fost initiate in timpul zilei. Va multumim pentru interesul acordat sistemului Ghiseul. ro si va asiguram ca facem tot posibilul pentru a pune la dispozitia utilizatorilor un serviciu public de calitate. UPDATE2 ANAF nu a remediat inca problemele, dar a venit in sprijinul contribuabililor, adaugand o precizare utila la anuntul de mentenanta: Pentru vizualizarea recipisei obtinuta in urma depunerii declaratiilor electronice, va rugam sa accesati linkul: https://www. anaf. ro/StareD112.

Zborurile de la Terminalul 3 Heathrow, suspendate scurt timp din cauza unei probleme de securitate

Zborurile pe aeroportul londonez Heathrow au fost suspendate pentru scurt timp la unul dintre terminale din cauza unei probleme de securitate, a anuntat o purtatoare de cuvant, citata de Reuters.

Restrictii de circulatie, din cauza unor lucrari, pe autostrazile A1 si A2

Traficul rutier se va desfasura cu restrictii, vineri, pe autostrada Soarelui si pe autostrada A1, din cauza unor lucrari de asfaltare.

Guvernul a fost nevoit sa adopte OUG privind conducerea ANCOM din cauza lui Iohannis

Guvernul Grindeanu a fost nevoit sa adopte OUG privind conducerea ANCOM din cauza presedintelui Klaus Iohannis care, timp de doi ani de zile, nu a analizat propunerile primite de la Victor Ponta si Dacian Ciolos pentru sefia institutiei, fapt ce a dus la un blocaj, a declarat, ieri, liderul PSD Liviu Dragnea.

Profitul Facebook a crescut cu 77%, pana la peste 3 mld. dolari, dar actiunile scad din cauza ingrijorarilor investitorilor privind viitorul companiei

Profitul net al Facebook a crescut cu 76,6% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 3,06 miliarde de dolari, in timp ce veniturile au urcat cu 49%, la 8,03 miliarde de dolari, dar actiunile companiei au scazut dupa inchiderea tranzactiilor de miercuri, din cauza ingrijorarii investitorilor legata de perspectivele retelei de socializare, transmite Reuters, citata de News. ro.

Ministrul Sanatatii a numit un alt manager la Spitalul Pantelimon, dupa ce un barbat a murit din cauza unei transfuzii gresite de sange

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, l-a numit pe medicul David Davitoiu in functia de manager al Spitalului Pantelimon,Saptamana trecuta, managerul a fost demis dupa ce un pacient a murit din cauza unei transfuzii gresite de sange.

SALVARE DRAMATICA! Un copil a fost scos de sub o masina care era rasturnata din cauza inundatiilor (VIDEO)

Viteza cu care oamenii au reactionat l-au salvat pe un copil care se afla in pericol. Ei au reusit sa il scoata de sub o masina care se rasturnase. Din cauza inundatiilor copilul a ramas blocat.

Loredana Groza a ajuns de nerecunoscut din cauza interventiilor chirurgicale!

Loredana Groza a mers pe litoral impreuna cu fiica ei de 1 Mai. Artista a oferit o imagine surpriza tuturor celor care au vazut-o. Vedeta a ajuns de nerecunoscut din cauza operatiilor estetice. Cunoscuta cantareata pare.

Moarte SUSPECTA a unui tanar SPORTIV! S-a stins la spital din cauza unei accidentari banale

Luptatorul Cosmin Aluchianesei s-a stins din viata in conditii suspecte. Tanarulde nici 16 ani era component al lotului national de cadeti. A murit duminica, din cauza unei accidentari care nu.

Moarte SUSPECTA a unui CAMPION roman! S-a stins la spital din cauza unei accidentari banale (FOTO)

Luptatorul Cosmin Aluchianesei s-a stins din viata in conditii suspecte. Tanarulde nici 16 ani era component al lotului national de cadeti. A murit duminica, din cauza unei accidentari care nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )