Libnet.ro
UNICEF

21:00

Serviciul TransferWise, prin care romanii din strainatate trimit bani acasa, valoreaza 3,5 miliarde de dolari

Hotnews Hotnews,
 Serviciul TransferWise, prin care romanii din strainatate trimit bani acasa, valoreaza 3,5 miliarde de dolari

Startupul TransferWise, folosit de multi romani plecati la lucru in strainatate sa transfere bani rudelor ramase acasa, cu costuri mici, a ajuns sa valoreze 3,5 miliarde de dolari, in urma unei runde de finantare primite miercuri. continuă pe Hotnews

Ministrul Teodorovici, anunt pentru romanii care trimit bani din strainatate: ce schimbare pregateste pentru diaspora

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, promite beneficii pentru romanii care traiesc in strainatate. Acestia ar putea scapa de plata comisioanelor atunci cand trimit bani in tara. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca romanii care traiesc in afara tarii vor putea trimite bani in Romania fara sa mai plateasca si comisioane. Seful de la Finante [] .

MAE anunta ca adresele a noua sectii de votare din strainatate au fost modificate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca au fost modificate adresele a noua sectii de votare din strainatate pentru scrutinul din 26 mai, ca urmare a aparitiei unor situatii de natura obiectiva, cum ar fi decizii unilaterale ale autoritatilor publice locale de a rezilia contractele de inchiriere incheiate pentru gazduirea sectiilor.

Cineastii europeni lanseaza la Cannes un apel prin care indeamna cetatenii sa voteze la alegerile europene

Peste 500 de personalitati din lumea filmului au semnat un manifest, lansat marti la Festivalul International de la Cannes, prin care indeamna cetatenii sa voteze la alegerile europene, subliind ca este datoria noastra sa aparam Europa in fata extremistilor si a ideilor retrograde, care se raspandesc din nou ca o molima.

Teodorovici: Romanii care lucreaza in strainatate vor transfera banii fara comisioane bancare. De cand se intampla asta

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, la Frasin, ca romanii care traiesc in strainatate vor putea transfera banii in tara fara plata comisioanelor prin sucursale CEC Bank ce se vor.

Sotia lui Mihai Constantinescu vrea sa il transfere intr-un spital din strainatate. Ce se intampla acum cu artistul

Apar noi detalii despre starea de sanatate a luiMihai Constantinescu. Artistul se afla in continuare internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dar sotia acestuia vrea sa il transfere la o clinica din af.

DIETA prin care Fuego a slabit 20 de kilograme in doua luni. Cum arata acum

Intr-un interviu cu jurnalistii de la Viva!, Fuego a dezvaluit ca a reusit sa slabeasca, in total, 25 de kilograme, din care primele douazeci le-a dat jos in primele doua luni de dieta. Cum a reusit? Cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )