Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sesiune extraordinara in Parlament. PSD a citit motiunea de cenzura: Guvernul Orban 2 a esuat lamentabil in gestionarea pandemiei si a economiei

Hotnews Hotnews,
 Sesiune extraordinara in Parlament. PSD a citit motiunea de cenzura: Guvernul Orban 2 a esuat lamentabil in gestionarea pandemiei si a economiei

Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit joi in sesiune extraordinara comuna pentru prezentarea motiunii de cenzura initiate de PSD. Demiterea Guvernului in plina campanie electorala are o miza foarte importanta pentru PSD, care ar crea o noua criza politica. Daca demersul acestora are succes, liberalii pierd controlul Guvernului in plina batalie electorala si pesedistii opresc hemoragia plecarilor primarilor din partid. continuă pe Hotnews

Parlamentul - convocat joi in sesiune extraordinara comuna; este prezentata motiunea de cenzura

Senatul si Camera Deputatilor sunt convocate in sesiune extraordinara comuna, joi, la ora 12,00, pentru prezentarea motiunii de cenzura initiate de social-democrati la adresa Cabinetului Orban, scrie Agerpres. Decizia privind convocarea Camerei Deputatilor si Senatului in sesiune extraordinara este semnata de presedintii celor doua foruri legislative, Marcel Ciolacu, respectiv Robert Cazanciuc. Birourile permanente reunite au decis luni ca motiunea de cenzura Guvernul PNL - de la pandemie la pande-mita generalizata, initiata de PSD si semnata de 205 de senatori si deputati, sa fie citita joi, de la ora 12,00.

PSD citeste azi in Parlament motiunea de cenzura Guvernul PNL - de la pandemie la pande-mita generalizata

Joi de la ora 12 Senatul si Camera Deputatilor vor fi convocate intr-o sesiune extraordinata comuna pentru prezentarea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva Guvernului Orban, denumita Guvernul PNL - de la pandemie la pande-mita generalizata.

Cum arata textul motiunii de cenzura Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mita generalizata

PSD a depus luni, la Parlament, motiunea de cenzura - Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mita generalizata. Textul este semnat de 205 parlamentari social democrati care sustin ca reprezentantii Guvernului si-au pierdut iremediabil credibilitatea in modul in care au gestionat pandemia iar Romania este o tara in deriva. Adoptarea motiunii de cenzura este o miza foarte importanta PSD care trebuie sa sisteze rapid racolarile primarilor social democrati facute de actualul Guvern. Care sunt mizele pentru PSD si cum arata calcule pe voturi Cele doua nume de premier pregatite de Ciolacu.

Lucian Romascanu (PSD) citeste motiunea de cenzura, in plenul reunit al Parlamentului: Nu tara era importanta pentru Klaus Iohannis, ci PNL (VIDEO)

Motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului Orban este citita, joi, in plenul reunit al Parlamentului, de catre senatorul social-democrat Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al.

Prima reactie a premierului Ludovic Orban dupa anuntul PSD privind motiunea de cenzura: Socoteala de acasa nu se potriveste cu socoteala din teren

Ludovic Orban a vorbit, luni, despre motiunea de cenzura pe care Partidul Social Democrat a anuntat ca o va depune astazi impotriva Guvernului. Potrivit premierului, acest act al PSD este unul iresponsabil si complet lipsit de logica.

Sedinta a CEx al PSD inainte de Congres si motiunea de cenzura. Firea, despre relatia cu Ponta: Lasam o usa intredeschisa pentru viitoare colaborari

Comitetul Executiv al PSD se reuneste miercuri, de la ora 12. 00, la sediul partidului din Kiseleff. Este ultima sedinta a conducerii social-democrate inainte de Congresul de sambata.

Motiunea pacii. Cum pot profita si Ciolacu, si Orban de motiunea de cenzura depusa de PSD. CCR arbitreaza

In premiera, PSD a depus motiune de cenzura in sesiune extraordinara, Marcel Ciolacu fiind presat de Congresul partidului. De partea cealalta, PNL va contesta demersul la CCR. Augustin Zegrean, fostul presedinte al institutiei, explica cine are dreptate. in plan politic, noua disputa dintre PNL si PSD ar avantaja ambele partide.

Robert Cazanciuc: Este curat constitutional ca motiunea sa fie dezbatuta si votata in sesiune extraordinara. Nu avem un text care sa ne spuna cand sa votam (VIDEO)

PSD va urma propriul calendar in cazul in care PNL nu invoca un conflict juridic de natura constitutionala cu privire la depunerea motiunii de cenzura in timpul vacantei parlamentare, a afirmat senatorul.

ORBAN: Declansam conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament privitor la motiunea de cenzura

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca liberalii au luat decizia de a declansa conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament privitor la depunerea motiunii de cenzura de catre PSD, conform Agerpres.

CAZANCIUC: Daca avem sesiune extraordinara in fiecare saptamana, putem sa depunem saptamanal motiune de cenzura

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, considera ca fiecare sesiune parlamentara ordinara sau extraordinara este de sine statatoare si, ca urmare, pe parcursul fiecareia se poate depune, in mod constitutional, cate o motiune de cenzura, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )