Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima reactie a premierului Ludovic Orban dupa anuntul PSD privind motiunea de cenzura: Socoteala de acasa nu se potriveste cu socoteala din teren

Antena3 Antena3,
Prima reactie a premierului Ludovic Orban dupa anuntul PSD privind motiunea de cenzura: Socoteala de acasa nu se potriveste cu socoteala din teren

Ludovic Orban a vorbit, luni, despre motiunea de cenzura pe care Partidul Social Democrat a anuntat ca o va depune astazi impotriva Guvernului. Potrivit premierului, acest act al PSD este unul iresponsabil si complet lipsit de logica. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, dupa denuntul depus de PSD la DNA: Bazaconii. Cred ca procurorii ar trebui sa fie foarte ocupati cu multiplele furaciuni facute de social-democrati (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, a facut o noua serie de precizari cu privire la strategia liberalilor pentru alegerile locale din 2020, luni, si a anuntat ca toti candidatii formatiunii vor respecta.

Ludovic Orban, dupa denuntul depus de PSD la DNA: Bazaconii. Cred ca procurorii ar trebui sa fie foarte ocupati cu multiplele furaciuni facute de social-democrati (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, a facut o noua serie de precizari cu privire la strategia liberalilor pentru alegerile locale din 2020, luni, anuntand ca toti candidatii formatiunii vor respecta regulile.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in finala de la Praga: Este un sentiment placut sa joc finala

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce s-a calificat in finala turneului WTA de la Praga. Romanca sustine ca e un sentiment placut sa joace finala la primul turneu. Vreau sa castig dar nu va fi usor, a spus Halep.

Traian Basescu, candidat oficial la Primaria Bucuresti. Reactia premierului Ludovic Orban

Traian Basescu si-a depus duminica dosarul de candidatura la functia de primar general al Capitalei. in acest context, el a sustinut ca va obtine 30% din voturile electoratului bucurestean. Cu aceasta ocazie,.

Ludovic Orban, dupa ce a fost criticat pentru declaratia cu carciuma si profesorii: Afirmatia a fost rastalmacita

Ludovic Orban spune ca declaratia lui legata de cresterea salariilor cadrelor medicale a fost rastalmacita, subliniind ca intotdeauna i-a respectat pe dascali.

Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Vineri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24:00. in plus, premierul a mai precizat ca in sedinta de Guvern de azi va fi adopttaa hotararea de prelungire a starii de alerta. Ce se intampla cu programul teraselor Ludovic Orban a mai spus insa ca a fost de .

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Premierul Ludovic Orban a facut anuntul (VIDEO)

UPDATE, 14 iulie, ora 21:15 Cabinetul condus de Ludovic Orban a transmisHotararea de Guvern nr. 668 din 14 august 2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16.

Lucian Romascanu (PSD) ii raspunde premierului Lucdov Orban: DNA trebuie sa se ocupe si de furaciunile PNL. Curtea de Conturi a publicat un raport extrem de critic la adresa guvernarii (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat, luni, pentru B1 TV ca premierul Ludovic Orban nu trebuie sa uite ca liberalii sunt la conducere acum, iar neregulile raportate de Curtea de Conturi sunt di.

Cum a fost prins fumand, astazi, Ludovic Orban! Premierul Romaniei a gafat-o grav de data aceasta, in public

Noua gafa din partea premierului Romaniei! Cum a fost prins fumand de data aceasta Ludovic Orban. Cerintele impuse si de catre el se pare ca nu sunt valabile pentru insasi domnia sa. Ludovic Orban, noua gafa! Cum a fost prins fumand de data asta? Pe premisa: Fa ce spune popa, nu ce face popa, Orban .

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura, inca un act iresponsabil din partea PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a apreciat astazi ca motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna reprezinta un act iresponsabil.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )