Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sesiune de finantare pentru proiecte culturale derulate in 2021

România Liberă România Liberă,
Sesiune de finantare pentru proiecte culturale derulate in 2021

Administratia Fondului Cultural National a lansat o sesiune de finantare in valoare de 15 milioane l. continuă pe România Liberă

Administratia Fondului Cultural National a lansat o sesiune de finantare de 15 milioane de lei pentru proiecte culturale derulate in 2021

Administratia Fondului Cultural National a lansat marti sesiunea de finantare I2021, cu buget de 15 milioane de lei, destinata proiectelor culturale ce se vor derula intre ianuarie si 15 noiembrie 2021.

Ministrul Educatiei prezinta masurile pentru anul scolar 2020-2021: Revenirea la cursuri, o asumare a intregii societati. Educatia trebuie sa continue in orice conditii Principalele declaratii ale Monicai Anisie (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine marti o conferinta de presa in care prezinta noile masuri pentru anul scolar 2020-2021 care se va desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de.

Marcel Bolos a spus ca Guvernul a alocat fonduri pentru proiecte in mai multe domenii

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a declarat ca Guvernul a alocat fonduri pentru pregatirea de proiecte intr-o serie de domenii considerate prioritare, printre care transporturi, agricultura, mobilitate urbana, sanatate si digitalizare, scrie News. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2799 seconds )