Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sesiunea Linia directa cu Vladimir Putin de anul acesta nu va mai avea loc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sesiunea Linia directa cu Vladimir Putin de anul acesta nu va mai avea loc

Presedintele rus Vladimir Putin nu va mai organiza anul acesta conferinta sa anuala de intrebari si raspunsuri cu cetatenii, un format amintind de marile show-uri televizate, intrucat a gazduit deja evenimente televizate similare in ultimele luni, a declarat Kremlinul intr-o serie de comentarii publicate miercuri, potrivit dpa. continuă pe Ziarul Bursa

Vladimir Putin anuleaza linia directa cu cetatenii rusi: Nu este necesar sa o pastram in formatul traditional in acest an

Presedintele rus Vladimir Putin si-a anulat conferinta de intrebari si raspunsuri cu publicul, pe care obisnuia sa o tina in fiecare an,din cauza crizei epidemice declansata de noul coronavirus de.

Rusia. Putin anuleaza Linia Directa cu cetatenii: Nu este necesar sa o pastram in formatul traditional in acest an

Presedintele rus Vladimir Putin si-a anulat conferinta anuala de intrebari si raspunsuri cu publicul din cauza pandemiei de COVID-19, a anuntat purtatorul sau de cuvant, potrivit The Moscow Times.

Peste 2.700 de medici, stomatologi si farmacisti sustin anul acesta examenul pentru obtinerea titlului de specialist

710 medici, medici dentisti si farmacisti vor sustine anul acesta examenul pentru obtinerea titlului de specialist. in perioada 23 septembrie 24 octombrie 2020, Ministerul Sanatatii organizeaza sesiunea pentru obtinerea titlului de specialist pentru profesionistii din sistemul de sanatate.

Vladimir Putin puncteaza din nou! Pas important pentru vaccinul rusesc antiCOVID-19

Luna trecuta, Vladimir Putin a anuntat ca Rusia are primul vaccin din lume impotriva COVID-19. Saptamana aceasta, rusii vor face un nou pas important, potrivit administratiei de la Moscova. Vaccinul.

Netflix sfideaza pandemia: vrea sa lanseze mai multe titluri originale in 2021 decat anul acesta

Seful Netflix este inca increzator ca in 2021 vor fi lansate mai multe titluri originale Netflix decat anul acesta. Recunoaste insa ca, odata cu pandemia care afecteaza productia, in.

Alte 5 bancomate aruncate in aer anul acesta

Alte cinci bancomate au fost sparte anul acesta in toata tara. Politistii au identificat persoanele banuite de comiterea celor cinci furturi din bancomate prin explozie, iar in trei dintre cazuri, cei cauza au fost arestati preventiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )