Libnet.ro
UNICEF

18:45

Netflix sfideaza pandemia: vrea sa lanseze mai multe titluri originale in 2021 decat anul acesta

Playtech Playtech,
Netflix sfideaza pandemia: vrea sa lanseze mai multe titluri originale in 2021 decat anul acesta

Seful Netflix este inca increzator ca in 2021 vor fi lansate mai multe titluri originale Netflix decat anul acesta. Recunoaste insa ca, odata cu pandemia care afecteaza productia, in. continuă pe Playtech

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Buzaul, judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 187 - continua sa fie in Bucuresti. Judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate este Buzau, urmat de Bacau.

ALEGERI LOCALE 2020 |Primarul Sucevei, Ion Lungu: La mai multe garsoniere figureaza sute de locatari din Ucraina si Republica Moldova

La mai multe garsoniere din Suceava figureaza in evidente sute de locatari fictivi din Ucraina si Republica Moldova. Potrivit primarului Ion Lungu, acestia aveau nevoie de domiciliu stabil pentru.

Se construiesc mai multe case in timp de pandemie! Vezi regiunile campioane!

In prima jumatate a anului s-au construit mai multe locuinte decat in perioada similara din 2019. Cr.

Mai multe ONG-uri au solicitat BEC sa clarifice reglementarile privind viza de flotant si utilizarea urnei speciale

Mai multe organizatii neguvernamentale, reunite in Coalitia FiecareVot, au solicitat Biroului Electoral Central BEC) sa clarifice reglementarile introduse prin Hotararea 81 de luni referitoare la viza de flotant si utilizarea urnei speciale, potrivit unui comunicat al Expert Forum, transmis, marti, Agerpres.

Bucuresti, Suceava, Arges si Brasov inregistreaza cele mai multe cazuri de coronavirus

Cele mai multe cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, inregistrate pana in prezent, sunt in Bucuresti - 12. 506 si in judetele Suceava - 5. 568, Arges - 5. 182, Brasov - 4. 900 si Prahova - 4. 641, informeaza Grupul de Comunicare Strategica GCS).

GCS: Bucuresti, Ilfov, Brasov si Iasi, cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus

Municipiul Bucuresti 257) si judetele Ilfov 63), Brasov 44), Iasi 44) si Timis 40) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Coronavirus pe judete: Bucuresti si Ilfov - cele mai multe cazuri noi raportate Brasov, Iasi si Timis, in top

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore - 257 - continua sa fie in Bucuresti. Pe locul doi in topul listei de noi imbolnaviri se afla Ilfovul cu 63 de noi cazuri. Brasov, Iasi, Timil, Prahova, Neamt sau Bihor continua topul pe ultima zi.

Tatal batausei de 14 ani, retinuta dupa ce a agresat mai multe minore, rupe tacerea. Ce se intampla la ei acasa

In asentimentul specialistilor Bullying-ul reprezinta o forma de violenta care implica un comportament mai agresiv. Vorbim aici de intimidare, hartuire, umilinta, agresiune fizica, efectuata cu intentie si in mod repetat. Bullying-ul in societatea romaneasca in ultimii ani, Bullying-ul a devenit un fenomen in scolile romanesti, si in afara lor, si afecteaza mii de elevi. Adolescentii, .

Prognoza meteo: Cod galben de averse si atentionare de vant puternic in mai multe zone ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de averse si vant puternic pentru judete din Transilvania, Moldova si Muntenia,.

Medic ortodont: Copiii se intorc la scoala cu mai multe probleme dentare

Copiii se intorc la scoala cu mai multe probleme dentare. Au fost parinti care au marturisit ca au fost mai toleranti in ceea ce priveste accesul la dulciuri, au gatit mult impreuna cu copiii, au experimentat retete de deserturi si iata ca asta s-a vazut si in sanatatea orala, a constatatdr. Denisa Zaharia, medic ortodont de top, fondator al uneia dintre cele mai apreciate clinici stomatologice din Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )