Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sevil Shhaideh, audiata la DNA

B1 B1,
Sevil Shhaideh, audiata la DNA

UPDATE: Alaturi de avocatul sau, actuala consiliera a premierului Viorica Dancila a fost informata despre o eroare materiala aparuta in expertiza de la dosarul sau. Aceasta eroare a fost corectata si s-a. continuă pe B1

Pentru ce a fost chemata Sevil Shhaideh la DNA

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie. Surse judiciare au precizat pentru AGERPRES ca aceasta a fost chemata pentru a fi informata asupra corectarii unei.

Sevil Shhaideh, din nou la DNA

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh si actual consilier al premierului Viorica Dancila s-a prezentat din nou la DNA, vineri dupa-amiaza, ea spunand ca a fost informata de catre procurori despre o eroare materiala in dosarul Belina, in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, din nou la DNA n dosarul Belina

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, actual consilier al premierului Viorica Dancila, s-a prezentat din nou la DNA, vineri dupa-amiaza, ea spunand ca a fost informata de catre procurori despre o eroare materiala in dosarul Belina, in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, relateaza News. ro.

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh s-a prezentat vineri la sediul DNA

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Aceasta a fost informata cu privire la corectarea unei erori materiale aparute in expertiza depusa in dosarul Belina, arata surse judiciare citate de Agerpres.

Sevil Shhaideh a ajuns din nou in fata procurorilor. Eroarea facuta de DNA

UPDATE: Alaturi de avocatul sau, actuala consiliera a premierului Viorica Dancila a fost informata despre o eroare materiala aparuta in expertiza de la dosarul sau. Aceasta eroare a fost corectata si s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )